אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   גילי גלדן   >   חוות דעת של Gil

חוות דעת על גילי גלדן

Gil

review gallery
מצאנו על גילי המלצות בפייסבוק, בכלות אורבניות ובמיט4מיט. מהרגע הראשון גילי היה סופר נחמד ונעים והשרה אווירה של רוגע, נתן לנו את כל הפרטים והסביר לנו על התהליך. בחרנו בחבילה של סרטון קצר וסרטון ארוך בנוסף. גילי היה זמין מאוד, מקצועי מאוד, וביום האירוע הוא השרה אווירת רוגע ומגניבות, הוא תפס רגעים מושלמים והצליח להיות בכל מקום ובמקביל לא להפריע לאירוע ולחגיגות ולהיפך - רק הרים!
התוצרים שקיבלנו ברמה סופר גבוהה - סרטונים מעולים, מגניבים, קצביים וערוכים ברמה הגבוהה ביותר, עם קיטש רק במקומות הנכונים וכזה שרק גורם לצפות שוב! הוא הצליח לתפוס רגעים קטנים ומושלמים ולשלב אותם בסרטון.
אחרי החתונה קיבלנו מגילי טופס מסודר שבו כתבנו מה חשוב לנו שיופיע, אילו שירים נרצה וכל דגש אחר שלנו (וגילי היה זמין לייעץ תוך כדי). אחרי שסיימנו גילי עבר על הכל, ערך ושלח לנו את התוצרים. בנוסף גילי שלח לנו גם את הסרטונים הגולמיים לפני העריכה, והיום יש לנו גם סרטים ערוכים וגם קטעים קצרים לא ערוכים מהחתונה, ואנחנו נהנים מכולם.
תאריך קבלת השירות: 11/06/2025
אהבתי: גילי היה סופר מקצועי ורגוע, פעל מאחורי הקלעים, צילם חומרים מעולים. הוא היה כל כך נעים ואדיב לאורך היום כולו, ובקושי הרגשנו את הנוכחות שלו בחופה ובמסיבה עצמה. מטורף שהוא הצליח לתפוס כל כך הרבה רגעים ובכלל לא ראינו אותו. בסוף סגרנו איתו על סרטון קצר וסרטון ארוך - שווה לגמרי, הסרטון הקצר הוא בול והסרטון הארוך כולל הרבה יותר רגעים.
מחיר: 5,700
הערות לגבי המחיר: עבור סרט ארוך (50 דקות) וסרט היילייט (4-5 דקות)
הטיפ שלי: לסגור עם גילי!!
גילי גלדן

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר