וואוו!!! חיפשנו הרבה זמן להקה, וזה באמת אחד הספקים שהיה לנו קשה לסגור. עד שקיבלנו המלצה על אסף חן.. כבר אחרי השיחה הראשונה ידענו שבחרנו טוב. אסף הסביר לנו ממש הכל לפרטי פרטים מה הולך לקרות בכל שלב, שאל אותנו שאלות מדויקות וכיוון אותנו לבחירת שירים, עשה לנו סדר בראש ובעיקר נתן לנו ביטחון. אז ידענו שבחרנו טוב והיינו רגועים, אבל לא ידענו עד כמה!!! אסף חן והלהקה היו פשוט מדהימים!! הם קלטו את האווירה ברגע, ידעו להרים כשצריך ולרגש כשצריך. הכיסא כלה היה וואו! שימחו וריגשו, התאימו את עצמם כשהיה צריך והחליפו אווירה כשהיה צריך. החופה הייתה השיא מבחינתנו. ממש זכרו כל פרט שביקשנו ועשו את זה בצורה מעולה והרבה מעבר לציפיות. הם ידעו ממש להשתלב בחופה, ולהתאים את השירים לכל שלב בחופה ולכל אדם שעלה לברך או לקחת חלק בחופה. והאמת שקיבלנו הרבה תגובות מאורחים שהלהקה ממש ממש ריגשה בחופה. עשינו איתם סבב אחד של ריקודים, בשילוב עם דיגיי. ולמרות שהם לא הכירו לפני הם ידעו להתאים את עצמם מדהים מדהים אליו, ולהקפיץ ברמות את האווירה. חשוב לציין שהם דאגו להיות איתו בקשר לפני ולסגור את כל הפרטים. באמת שלא משנה כמה נכתוב ונעוף עליהם- לא נצליח לתאר כמה אנחנו שמחים שלקחנו אותם, כמה ציפינו שיהיה טוב ועדיין הצלחנו להיות מופתעים! (אגב, המחיר בכלל שובר את השוק. באמת. היינו משלמים גם כפול)...
תאריך קבלת השירות: 08/09/2025 אהבתי: הכי אהבנו שהם מאוד קלעו בכל שלב- גם לסגנון משתנה של הקהל, גם לאווירה שמשתנית, גם קלטו את הניואנסים והמצבי רוח שלנו (למשל קלטו מתי התעייפתי מהריקודים בכיסא כלה וקצת הורידו הילוך), לכל שלב בחופה ולכל אדם שעלה.
באמת הרגשנו שהם ממש מתאימים את עצמם אלינו.
אהבנו גם את זה שהם עשו שמח בטירוף בריקודים, והצליחו להתממשק עם הדיגיי בתיאום מדהים..
ומעבר להכל אנחנו באמת חושבים שהסולן שר מעולה והנגנים פשוט מצוינים! הערות לגבי המחיר: שווה בטירוף! לא מצאנו אף להקה שמתקרבת לזה בכלל.. טיפ 1: אנחנו לא לקחנו את כל הנגנים- ועדיין היה מדהים, אבל אם היינו שיהיה ככה מטורף חד משמעית היינו מוסיפים עוד! טיפ 2: יש לנו רק שבחים!! לגמרי ממליצים לרוץץץ לסגור איתם, לא תמצאו כזאת תמורה למחיר, באמת