אנו משתפים בביקורת מפורטת על חוויית החתונה שלנו ב"הפרדס". אנו מביאים את הסיפור המלא מתוך רצון לסייע לזוגות המתלבטים לדייק את הבחירה, ולשקף את השירות שקיבלנו בפועל.
✅ הדברים הטובים והבולטים:
* יופי ועיצוב: המקום יפהפה וקסום באופן יוצא דופן. אווירת הפרדס והעצים, החופה המיוחדת על המים והמרחבים הפתוחים יצרו תחושה טבעית ונעימה, וזה היה הדבר החשוב ביותר עבורנו.
* האוכל היה נפלא – גם בטעימות וגם באירוע עצמו. קיבלנו שפע של מנות מגוונות וטעימות, והאורחים לא הפסיקו לשבח את איכות האוכל.
* צוות המלצרים: קיבלנו פידבקים חיוביים רבים על שירות המלצרים – שהיה אדיב, נעים, מקצועי ושירותי.
⚠️ נקודות מהותיות לשיפור:
לצערנו, מספר ליקויים מהותיים התרחשו לאורך הדרך ובמהלך היום עצמו. אנו מפרטים אותם בצורה עניינית כדי לשקף את התמונה המלאה.
התנהלות מול איש המכירות לאורך הדרך
* טון ותקשורת: לאורך הדרך, התקשורת מול איש המכירות הייתה לא נעימה ולעיתים לא מכבדת. קיבלנו ממנו מענה בהודעות קוליות בטון שנשמע חסר סבלנות או עצבני, וזה יצר תחושה מתסכלת. בנוסף, לא קיבלנו מענה מספק לשאלות בסיסיות.
* אחרי שהתרשמנו מהאולם והתלהבנו, שאלנו אם ניתן לבוא לקראתנו במחיר. איש המכירות התעקש שנגיע לפגישה ברחובות – וסירב לפרט בטלפון או בהודעות. נסענו במיוחד מירושלים, מתוך מחשבה שיש נכונות אמיתית לבוא לקראתנו, אך בפגישה התברר שאין שום גמישות במחיר. התחושה שלנו הייתה שבזבזנו זמן וכסף על נסיעה לפגישה חסרת תכלית. יצאנו ממנה בתחושת אכזבה וריחוק – וכמעט החלטנו לוותר על המקום.
* נושא הקינוחים (מתסכל במיוחד): שלושה שבועות לפני האירוע, לאחר שהבענו חוסר שביעות רצון מהקינוחים בטעימות, נאמר לנו שלא ניתן להחליף וכי נצטרך לדאוג לספק חיצוני. רק עשרה ימים לפני החתונה, בפתאומיות, נאמר שכן יש קינוחים אחרים. נאלצנו לחכות עד ארבעה ימים לפני האירוע כדי לקבל תשובה סופית (לאחר התערבות בעל האולם) – התנהלות זו יצרה עומס, בלבול וחוסר ודאות בתזמון קריטי.
* חוסר מקצועיות בפרטים: איש המכירות היה מבולבל בפרטים בסיסיים – טעה בתאריך בחוזה, טעה בשמות שלנו. זה יצר רושם של חוסר הקפדה על הפרטים החשובים.
* יום לפני האירוע: הבאתי לאולם דברים חשובים – אלכוהול, יין לקידוש, מתנות, דברים לשירותים ועוד. אף אחד מהצוות לא הקדיש לכך תשומת לב או שאל שאלות כדי להבין מה כל דבר ולמה הוא מיועד. נאמר אמר לי: "אתה גם ככה מגיע מחר – נדבר על הכל אז", וזה יצר תחושה של חוסר רצינות וחוסר אכפתיות מהמקום בו יערך היום הגדול שלנו.
תקלות ביום האירוע עצמו:
* בלאגן בהושבה: סידור השולחנות היה שגוי וכמעט נפתחו שולחנות רזרבה, למרות שישבנו על סידור ההושבה יום לפני. הבלגן נפתר רק בזכות אח של הכלה שידע את סידור ההושבה.
* מפל מים בחופה לא עבד, למרות שבמסמך תיאום הציפיות ביקשנו במפורש שיפעל.
* משקאות בכניסה ובבר: שמפניה (שולחן קאווה) בכניסה לא חולקה, וקערת הקפרינה שביקשנו לבר לא הייתה, למרות שזה צויין באופן ברור ומפורש במסמך תיאום הציפיות.
* מאבטח: בניגוד למה שנאמר לנו, לא היה מאבטח באירוע. וזה תמוה – במיוחד לאור המציאות הביטחונית בישראל.
* חוסר תקשורת עם ספקים: היה חוסר תיאום עם ה-DJ ושוזרת הפרחים (לא הייתה להם עמדה מוכנה).
* סוויטת חתן-כלה: כשהגענו, החדר לא היה מוכן (ללא פח, אוכל או מים). רק לאחר בקשה מיוחדת קיבלנו מעט דברים בסיסיים, אפילו מנה עיקרית לא קיבלנו – מלצרית שעברה במקרה הביאה לנו מנה אחת של פרגית. גם קינוחים לא הביאו לנו.
⭐ טניה - נקודת האור והמקצועיות
חובה לציין לחיוב מיוחד: טניה (מנהלת אירועים) הייתה עבורנו נקודת האור הבלעדית בהתנהלות. היא היחידה שתקשרה איתנו בצורה נעימה, מכבדת, עניינית ושפויה. היא גילתה יחס אישי ומקצועי יוצא דופן, וסייעה לנו להניע דברים קדימה כאשר הם נתקעו.
לאחר ששיתפנו את בעל האולם בתקלות אלו, קיבלנו הנחה של כמה מאות שקלים כפיצוי על התקלות שנגרמו ביום האירוע.
אנו מקווים שחוות דעת זו תסייע לזוגות אחרים לקבל החלטות מושכלות.
סך הכל אנחנו והאורחים מאוד נהננו, המקום יפה מאוד, רק דרוש שיפור ברמת השירות....
אהבתי: המקום גדול עם פרדס וחופה על המים, אוכל טוב וטעים. מחיר: 350 הערות לגבי המחיר: קיבלנו פיצוי של כמה מאות שקלים על התקלות השונות, יש הנחה במחיר על 10 ילדים הטיפ שלי: לקבל יחס מכבד מכל נותני השירות לאורך כל הדרך