בואו שניה נתחיל מהסוף ואספר שסבא שלי (כלה) התקשר לאבא ואמר לו שהטקס היה הרבה יותר מרגש מכל חתונה שהוא היה בה, כמה שזה מיוחד ואישי, ואיזה קנונית נעמי (תותחית בסלנג של פעם). זה סתם רגע שתבינו איך זה מתקבל במשפחה ארוע רפורמי וכמה שזה יפה כשזה בא מנעמי.
עכשיו אפשר להתחיל בחוויה שלנו: הגעתי אליה מפה ממיט4מיט, משיחת הטלפון פשוט התאהבתי בנעמי, החלטתי לנו שהיא מעבירה את הכל וכמה שצדקתי. נעמי העבירה לנו שני מפגשים בהם היא הכירה אותנו וכתבה איתנו את הכתובה על בסיס הערכים שלנו והאהבה שלנו, והיא כל כך היתה רגישה ומתוקה, הרגשנו בבית איתה וציפיתי לפגישות בקטע מטורף.
עכשיו תקשיבו טוב המלצה חמה מהלב שנעמי תעביר לך גם את המקווה כי זה מה שהיה אצלי ובחוייה שלי זה היה הגורם הכי מיוחד שיש, היא הפכה לחלק והכירה את נשות המשפחה עוד לפני החתונה וזה היה כל כך מיוחד ומשמעותי שאמא והדודות וסבתא (וגם החברות שלי!!) כבר הכירו אותה ודיברו עליה עוד מהמקווה. וגם זה היה ארוע בלתי נשכח ומרגש ברמות.
בחופה היא דיברה עלינו כמו מלאכית שלנו והיתה סוחפת וכולם אהבו אותה מאוד.
אין מספיק מילים בפי להביע כמה שהבחירה בך נעמי לא רק היתה סגירת פינה של מי יעביר, אלא פשוט הניצוץ המושלם שהפך הכל לאישי. וזה לא היה מתקבל ככה עם אף אחד אחר!!!!...
אהבתי: כל כך אוהבת את השילוב המדהים של עדינות מושלמת ושל כריזמה שנעמי מהיאה איתה, ואת היכולת לייצר רגע קבוצתי בקהל שהוא גם אישי מאוד עבורנו, וזה אחרי התהליך הזוגי המושלם שעברנו איתה לפני החתונה שפשוט חיבר בינינו בטירוף הטיפ שלי: לא להתבלבל ולבחור בנעמי אם אתם רוצים להרגיש שמלאכית שומרת חיתנה אתכם