מושיקו האחד והיחיד! אתה בטוח מקבל מיליון הודעות כאלו, אבל עדין היה לנו חשוב לעצור בהתאוששות לכתוב לך ! אנחנו עדיין בעננים מהערב הזה, ופשוט חייבים להגיד תודה ענקית!!!!!! מהרגע הראשון שנפגשנו היה ברור שאתה משהו אחר. זורם, מצחיק, צנוע, מקצוען אמיתי שמרגישים כמה הוא אוהב את מה שהוא עושה. ובחתונה… וואו🪩🪩🪩 מה שעשית ברחבה אי אפשר להסביר במילים. קראת את הקהל כאילו היית חלק מהחבר’ה, בנית את האנרגיה בצורה מושלמת ונתת לנו מסיבה שלא נשכח בחיים. הרחבה הייתה אשש, השירים בול, והמעברים שלך היו פשוט קסםםם אנחנו ממשיכים לקבל מחמאות בלי סוף!!! אבל האמת היא שאף מחמאה לא מצליחה לתאר איך הרגשנו שם, זה היה רגע של אושר טהור, ואתה היית חתיכה משמעותית ממנו! תודה על הלב שלך, על האנרגיה, על האכפתיות, על זה שהיית שם איתנו באמת זכינו❤️...
אהבתי: הכי מקצועי, הכי שירותי, הכי אוהב את מה שהוא עושה, הכי זורם ומבין עניין מחיר: 13,000 הערות לגבי המחיר: 13,000+-
נועם🫶🫶🫶 את כלה שלא אשכח לעולם ואיך זכיתם אחד בשניה את וניב המדהים . היה לי פשוט מושלם לשמח אתכם מהמיקום המיוחד שבחרתם ביפו ועד כל אחד ואחת בקהל ובמשפחה . אוהב אתכם