אנחנו לא זוג שממש מצטלם, או יודע מה לעשות עם עצמו מול מצלמה וכשמצאתי את דוד באינסטגרם (במזל!) - אחרי השיחה הראשונה, ידעתי שזה זה. צלם מוכשר, מקצועי, מצחיק!!, ובכללי הווייב שלו פשוט מדהים! פשוט חכו ותראו לבד. הוא הגיע למקום התארגנות ופשוט הרים את כל האווירה וניהל את כל העניינים. יש לו יחס אנוש מדהימים- פשוט הסתדר עם כולם, המלווים, המשפחות, אנשי הצוות באולם עפו עליו ובקשו פרטי קשר בסוף האירוע ובנוסף גם הייתה לי צלמת סושיאל והוא והשותף שלו רון פשוט עבדו איתה במשותף וייצאו תוצרים 🔥
וכמובן שאחרי שגם קיבלנו את התמונות, הלסת נפלה! לקח לנו חודשיים כמעט להרכיב אלבום כי לא ידענו מה לבחור....
תאריך קבלת השירות: 11/09/2025 אהבתי: אהבנו הכל! אבל הכי אהבתי שלא הייתי צריכה לשבור את הראש - דוד פשוט אמר לנו איך לעמוד, איך להסתכל ולא הייתי צריכה לחשוב, כנ״ל גם בעלי שלא אוהב להצטלם. הרגשנו כלכך בנוח איתו. טיפ 1: להקשיב לעצות של דוד! טיפ 2: לא לוותר על להביא צלם שני להתארגנות - עשינו את זה בהמלצתו של דוד, ובזמן שדוד צילם אותי - הצלם השני צילם את בעלי והמלווים שלו. וזה פשוט כלכך פרקטי. חוץ מזה שהחתן כבר בא מחומם לצילומים הבאים 🤭