מהרגע הראשון ועד הרגע האחרון – להתחתן ב״בית״ זו הייתה חוויה מושלמת!
כבר שהגענו לראות את המקום ועדן קיבל את פנינו הבנו שמדובר במקום מיוחד, קסום וקיבלנו תחושה של בית.
האוכל – לא פחות ממושלם. כל מנה יצאה ברמה של מסעדת שף: טרי, מוקפד, מלא טעמים, כזה שהאורחים לא הפסיקו לדבר עליו גם ימים אחרי. מהקבלת פנים, דרך המנות וכולל הקינוחים המטורפים הכל היה פשוט מושלם וטעים ברמות.
השירות – כל כך מקצועי, נעים ומעל הכול אנושי. כל בקשה טופלה מיד בחיוך, בסבלנות ועם תחושה שיש באמת מי שמלווה אותנו ורואה אותנו. כל הצוות מההנהלה ועד רמת המלצרים היה קשוב, רגוע, זמין, ונתן לנו להרגיש שאנחנו בידיים הכי טובות שיש.
ביום כל כך חשוב – זה שווה הכול.
עמית המפיקה המדהימה של המקום מנהלת הכל ביד רמה, דיוק סטנדרט גבוה ואנושיות. היא עשתה את האירוע שלנו למושלם.
העיצוב - מקום שמשלב גם חלק פתוח בקבלת הפנים, מלא ירוק וצמחיה וחופה מיוחדת ביותר.
גם החלק המקורה והסגור נותנים אווירה מיוחדת ושלמה.
בתור זוג גאה הרגשנו במיוחד רצויות ואהובות, זה מקום שפשוט מאמין באהבה ושמחה לכל אדם🌈
אנחנו באמת ממליצות מכל הלב.
חוויה מדהימה ליום הכי מיוחד שלנו....
אהבתי: את העובדה שהמון דברים כלולים במחיר המנה, המקום דואג להכל ועושה ראש שקט לזוג להתעסק בדברים החשובים. הטיפ שלי: לסגור ב״בית״ אתם לא תתחרטו !