גליה להב האחת והיחידה!מהרגע הראשון שקיבלתי הצעת נישואין רציתי לעשות שמלות אצל גליה.בחרתי לבדוק עוד 2 מקומות לפני שהגעתי אליה ופשוט אחרי שנכנסתי אליה לא יכולתי לחזור לשום מקום.התפירה היא הוט קוטור! חד משמעית לפי הספר.לא עוד מעצבת שרושמת שהיא הוט קוטור וזה אפילו לא בסטנדרט הרגיל.הפגישה מאוד נעימה, שקיפות מלאה מהרגע הראשון, מחירים מול העיניים ובלי תוספות של אחרי כי משהו השתנה.מי שליוותה אותי מההתחלה הייתה שרה המושלמת!!!! יש לציין שגם סימון וגל היו שם בשבילי לאורך כל הדרך.החוויה פשוט הייתה להרגיש נסיכה לאורך כל התהליך.הפגישות תמיד לבד ואין הגבלת זמן ולחץ מצידן, הכל מדויק ומתוזמן.גליה בעצמה ידעה לומר מה כן יתאים ומה לא ובאמת הכל יצא ברמה הכי גבוהה שיש.יש כל כך הרבה תפקידים אצלה שבחיים לא ידעתי שיש- תופרת, תדמיתנית ועוד תפקידים.כל אחת יודעת את תפקידה מול הכלה.האווירה היא יוקרתית ונעימה.השמלה שלי הייתה הכי יפה שיש!!!!אין אחד שלא אמר לי ״וואו״!!!!!גליה אהובתי את אחת למיליון.שרה חיים שלי לא יודעת איך התהליך הזה היה נראה בלעדייך, את באמת המתנה שלי🤍...
אהבתי: קוטור ברמה גבוהה, סטייל והכוונה של כל בית האופנה הזה על כל דבר.
גם שבחרתי שמלה והתחרטתי אחרי חודשיים אף אחד לא הכריח אותי כי כבר בחרתי אז אין מה לעשות, אלא הקשיבו לי ודייקו איתי שוב את השמלה.
ובעצם זה לדעתי הדבר הכי חשוב.
זו תקופה סופר לחוצה והן היו שם בשבילי! מחיר: 32,000 הערות לגבי המחיר: שמלה אחת טיפ 1: לא להתפשר על שמלה ותפירה ברמה הכי גבוהה שיש. טיפ 2: אני מנהריה והחלטתי לתפור אצל גליה שיושבת בתל אביב. לא להתפשר על שמלה בגלל מיקום🤍