התחתנו בקאי ריזורט ב־4.12.25, ואנחנו עדיין לא מעקלים את החוויה המושלמת שהייתה לנו שם. מהפגישה הראשונה ועד הדקה האחרונה של האירוע—קיבלנו יחס שלא חווים בכל מקום.
כבר בהתחלה פגשנו את איציק, מנהל המכירות, שהעניק לנו תחושת ביטחון מהרגע הראשון. מקצוען אמיתי, זמין, סבלני, שקוף לחלוטין ועם גישה שמרגישים מהר מאוד שאפשר לסמוך עליה. איתו הבנו שאנחנו סוגרים במקום הנכון.
ביום האירוע ליווה אותנו ליאור, מנהל האירוע, שהיה פשוט מעל ומעבר. רגוע, מדויק, נעים, שולט בכל פרט קטן ויודע לנהל את הערב בצורה הכי חלקה שיש. בזכותו לא היינו צריכים אפילו לשקול מנהל אירוע חיצוני—הוא היה מעבר למה שיכולנו לבקש.
הצוות כולו בקאי מדהים. כל אחד—מהמלצרים ועד הבעלים—היה רתום לחלוטין להצלחת האירוע ונתן שירות יוצא דופן. קיבלנו אין ספור מחמאות מהאורחים על היחס, החיוך והמקצועיות.
האוכל היה ברמה שלא רואים כמעט באולמות—טרי, מוקפד, עשיר בטעמים. האורחים לא מפסיקים לדבר על זה עד עכשיו.
המקום עצמו פשוט לא דומה לשום דבר אחר בארץ—מעוצב בצורה חלומית, יוקרתית ומרגישה ביתית בו־זמנית. גם אורחים שהגיעו מרחוק אמרו שזה היה שווה כל דקה.
אהבנו במיוחד את השקיפות המלאה—אין “אותיות קטנות”, אין שדרוגים מפתיעים ואין תוספות תוך כדי תנועה. מה שסוגרים הוא מה שמקבלים, והכול ברמה הכי גבוהה שיש.
קיבלנו 14 חדרים מכיוון שזה היה אירוע חורף. החדרים היו מדויקים ונוחים, והוסיפו עוד שכבה של חוויה לאירוע.
בשורה התחתונה: קאי ריזורט הוא מקום שבאמת עוטף את הזוג מכל הכיוונים. שירות, מקצועיות, לב גדול, אוכל מדהים וחוויה שכל האורחים זוכרים. ממליצים מכל הלב! ❤️...