את סרה הגענו לראות עוד לפני הפתיחה הרשמית, אי שם באוגוסט 2024. עוד לפני שראינו שם אפילו אירוע אחד וכשעדיין לא הכול היה בנוי – כבר ידענו שזה המקום שלנו וששם נסגור. מהרגע שנכנסנו היה ברור שיש כאן אולם אחר, ברמה גבוהה ושזה המקום בשבילנו.
לגביי האוכל - האוכל היה מצוין – מגוון, עשיר ובשפע גדול, גם בקבלת הפנים וגם במהלך האירוע עצמו. זה היה הדבר הראשון שהאורחים דיברו עליו והם ממשיכים לדבר עליו גם אחרי האירוע – על הטעמים, על הכמות ועל האיכות. הכול הוגש בצורה מוקפדת וברמה גבוהה.
לגבי האולם – רמה גבוה של ניקיון , מתוחזק ושמור ברמה הכי גבוהה שיש - הכול מוקפד, אסתטי, מדויק ונותן תחושה של מקום יוקרתי ועדכני.
אנחנו רוצים להודות לאלון ולצוות המדהים שלו. האירוע היה מתוקתק ומסודר, הכול התנהל בצורה מקצועית, רגועה ומדויקת. הרגשנו שיש על מי לסמוך ושכל דבר קטן מקבל מענה. אסי, מנהל האירוע, היה מקצועי, זרם איתנו והלך איתנו באותו ראש לאורך כל הדרך.
מקום שהוא שילוב של יוקרה, מקצועיות, אוכל ברמה אחרת ואנשים עם לב ענק. ממליצים מכל הלב ❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 18/12/2025 אהבתי: החתונה שלנו נדחתה בעקבות המלחמה עם איראן מיוני והיחס שקיבלנו מהאולם היה יוצא דופן וראוי להערכה ולציון.
אלון, בעל האולם, הפגין רגישות, הבנה והקשבה אמיתית.
למרות שהיינו אמורים להתחתן יום אחרי הפסקת האש, נתנו לנו חופש לבחור אם לדחות, היו מכילים ומתחשבים בצורה לא מובנת מאליה. הטיפ שלי: כשיש אנשים טובים מאחורי האולם – כל האירוע מרגיש אחרת לגמרי, ובסוף אלה האנשים שקובעים איך תרגישו ביום האירוע.