מעבר לזה שאור הוא די.ג'יי ו- *וואו*, ואת זה בטח כבר ראיתם בכל התגובות שלפנינו – אנחנו רוצים לפרגן לא רק על הכישרון המוזיקלי, אלא גם על *האדם* שהוא.
להיות די.ג'יי טוב זה הרבה יותר מלשים שירים – ואור פשוט מקצוען. הוא יודע לקרוא את הקהל, מרכיב סטים מדויקים, ומשלב תופים אלקטרוניים בצורה שמכניסה אנרגיה מיוחדת. הוא מצליח מצד אחד להיות חלק מהרחבה – לא לגנוב את ההצגה – ומצד שני לסחוף את כולם בטירוף ולהוביל את הערב.
ומה שהכי חשוב – אור הוא בחור זהב. הגענו אליו דרך ארגון ״ניגון חוזר״ – עמותה שמלמדת בני נוער מכפרי נוער איך לתקלט, ומגייסת תרומות בכך שדי.ג'יים תורמים חתונות ואירועים בהתנדבות. אור, גם בשיא עונת החתונות, מתנדב בכל שנה לאירועים כאלה, ונותן מעצמו 110% – במקום לקבל תשלום, הוא תורם את כל ההכנסות ישירות לארגון. תחשבו כמה טוב יוצא מזה.
כשקיבלנו את השיבוץ איתו וראינו את התגובות המדהימות – לא האמנו שזה באמת יקרה, אבל ככה בדיוק זה היה. הוא עשה לנו את החתונה!
ואם זה לא מספיק – ליהל (הכלה) היה חלום לתקלט בחתונה שלה עצמה. אור התלהב בטירוף, עודד וזרם, ויהל עלתה לעמדה באמצע האירוע. זה היה רגע בלתי נשכח!
הרחבה הייתה מלאה בקהל מגוון – צעירים, מבוגרים, דתיים, חילונים – ואור ידע לדבר לכולם.
לסיכום – מי שעדיין לא הבין: די.ג'יי הוא הספק *הכי* חשוב בחתונה.
אור, תודה על הכל. לא סתם קיבלת מיד אחרי האירוע טלפונים מזוגות מאורסים שהיו אצלנו בקהל.
אוהבים ומעריכים מכל הלב ❤️ רני ויהל 24.11.2025...
אהבתי: המקצועיות המוזיקאלית - הוא מפיק ויוצר בעצמו רמיקסים הטיפ שלי: אם יש לנו סגנונות שירים שהייתם רוצים - תהיו גם ספציפיים במה השירים הספציפיים שהייתם רוצים. ולבוא מוכנים לשיחת הפקה לפני האירוע עם רשימה מוכנה.