אז ככה בעלי ואני התחתנו ב01.01.2026 אנחנו הגענו מארה״ב אחרי עשור שירדו מהארץ כדי לעשות את החתונה עם כל המשפחה והחברים, הגענו לארקדי בזכות המלצה מהמפיקה שלנו ואחרי שראינו את התמונות שהוא עוד והפרגונים בהרבה מאוד מקומות אחרים אמרנו טוב אז יאלה בוא נעשה את זה. אנחנו כבר מעל שבועיים אחרי החתונה ואנחנו לא יכולים לומר במילים עד כמה זה משמח אותנו להסתכל אחורה על כל התמונות שארקדי עשה לנו ביום המיוחד הזה. אומרים שאם האורחים לא היו בפאלפון ולא יצא להצטלם מספיק אחד עם השני אז החתונה באמת הייתה פגז, וזה לא היה יכול להיות נכון יותר. אנחנו לקחנו את הבן אדם המושלם לצילומי מגנטים שלנו והתמונות שיצאו… אנשים עדיין שואלים אותי איך ככה קיבלנו את כל התמונות המקצועיות כל כך מהר אחרי החתונה 😂
פשוט אין מילים להודות לך ארקדי. איזה מדהים ומקצועי אתה ואיזה מזל היה לנו שככה המליצו לנו אותך ופשוט עדיין עלית על כל הציפיות שהיו לנו....
אהבתי: התמונות שארקדי עשה לנו נראות כל כך מקצועיות שאפשר פשוט לעשות אלבום רק מהתמונות שלו, גם כשהיו כל כך הרבה אנשים ארקדי הצליח לצלם את כולם ולעשות לכולם מזכרות לכל החיים וזה היה כל כך מיוחד.