הביקורת הזו מתאימה לחתן וכלה שמחפשים דיג'יי מקצוען וקשוב שיכול להתאים את עצמו אליהם, גם אם מה שהם מחפשים הוא לא בדיוק מיינסטרים.
אל גלעד הגענו דרך הסושיאל, בכלל בגלל הפעילות המבורכת שלו עבור מזוקנים בישראל. ראינו ברשתות שהוא יכול להרים רחבה ברמות. אני (הכלה) חששתי קצת, כי מצד אחד רציתי את הוייב והאנרגיות הגבוהות של גלעד, אבל מצד שני, התחתנו בגילאי 36 ו-37, שנינו אולדסקול בוייב וחיפשנו חתונה רגועה. שנינו גם רגישים לרעש אז רצינו מצד אחד שיהיה שמח ומרים ומצד שני שהווליום לא יכאיב לנו באוזניים.
מהפגישה הראשונה הרגשנו שגלעד מבין לגמרי את הוייב שלנו. שהוא איתנו בבקשות, מביא את עצמו אבל גם מאוד מוכן לזרום איתנו כדי שהחתונה תהיה כמו שאנחנו חולמים ורוצים.
מבחינתנו זה בעצם מה שהופך נותן שירות מ"עוד אחד מאלף בשוק" למקצוען ששווה כל שקל כי הוא יעשה לכם את החתונה.
אני לא הייתי לקוחה קלה בכלל. אני רגישה מאוד, מוזיקה חשובה לי מאוד מאוד (רוקדת המון שנים) ושיר לא נכון יכול ממש לבאס לי את ההרגשה. מאוד חששתי מזה בחתונה שלי.
כבר בפגישות המקדימות גלעד היה קשוב, לקח הכל לתשומת לב, רשם הכל, השקיע זמן בלהבין בדיוק מה אנחנו רוצים והיה הכי מדוייק ומפורט איתנו.
באירוע עצמו גלעד הקשיב לכל הבקשות שלנו, מיסגר עבורנו את האירוע כדי שכל הפרטים יהיו מכוסים, דאג לגיבוי ולאיש צוות מטעמו כדי לוודא שאין פאשלות או נפילות והכל היה מושלם.
בקבלת הפנים הכל היה מעולה, בחופה המוזיקה תקתקה בדיוק כמו שתכננו וברחבה היה פשוט ואו. האנרגיות של גלעד מצויינות ומרימות. המוזיקה הייתה מרימה ומשמחת מצד אחד אבל לא מפוצצת מהצד השני. גם המבוגרים שדיברו וגם הצעירים שרקדו היו מבסוטים וזה היה לנו מאוד חשוב.
הכי חשוב שכל האורחים חזרו אלינו עם פידבק שהמוזיקה הייתה ואו ושהם נהנו גם לרקוד ולהרים וגם סתם לשבת לדבר ולהאזין למוזיקה המשמחת מהצד. איזה כיף שאורחים נהנים בחתונה שלך.
אני חושבת שהמדד הכי חשוב הוא שאנחנו חושבים אחורה על החתונה שהייתה והזכרונות מהרחבה הם הכי טובים וכיפים שיכולים להיות.
תודה גלעד מכל הלב!!! אנחנו עם גלעד לעד!!...
תאריך קבלת השירות: 02/01/2026 אהבתי: את הקשב
את הנכונות של גלעד להתאים את עצמו אלינו
את הראש הגדול והגיבוי
את הדיוק בעבודה
את הוייב של גלעד
את הוייב והאנרגיה על הרחבה
את תשומת הלב לפרטים הקטנים
אושר גדול מהתחלה ועד הסוף!!!! מחיר: 7,500 הערות לגבי המחיר: קיבלנו הנחה בתור עוקבים פעילים של גלעד בסושיאל. ממליצה לעקוב בלי קשר כי הוא מעלה תכנים שווים.