בקצרה, לא יכולים להמליץ יותר. רצינו להרגיש שאין לנו דאגות בחתונה שלנו והרגשנו את זה מהרגע הראשון. הצוות מעולה וזמין. משיחת המכירה עם כפיר שהיה הכי נחמד וכנה ובאמת נתן הרגשה שמי שבוחר להתחתן בSERA יודע שהכל ילך חלק ועד אסי מנהל האירוע וכל שאר הצוות שפשוט שמים את המקצועיות בראש. החוויה שלנו הייתה מעולה, באו לקראתנו עם הכל ובזמן האירוע עצמו הרגשנו שהכל מוחזק ברמות. העיצוב של האולם מוקפד ברמות, האוכל טעים(לצערנו לא אכלנו מרוב התרגשות אבל אכלנו בטעימות וגם כולם החמיאו על האוכל), האולם נקי ברמה לא סבירה וניכר שמקפידים על זה כל הזמן, ההגברה הייתה מדהימה, המלצרים והבר היו אדיבים ונתנו שירות מעולה. הדבר היחיד שאנחנו יכולים להגיד לשיפור - התחתנו בערב קר במיוחד בינואר, והאולם לא היה מחומם כראוי, לא בקבלת הפנים וגם לא בשלב מאוחר יותר, זה חבל כי ביקשנו מראש וגם המשפחות שלנו ביקשו לא מעט פעמים במהלך קבלת הפנים ובאירוע לחזק את החימום....
תאריך קבלת השירות: 20/01/2026 אהבתי: כמה שהכל מוחזק ומקצועי, באמת רמה גבוהה ברמות. היינו בראש שקט. הטיפ שלי: תסמכו על צוות האולם
דרור היקר תודה רבה על חוות הדעת המרגשת והמשמחת גם יחד ,
מציין שאותו יום בחודש ינואר היה יום קר במיוחד והיה אחד מימי החורף הקרים ביותר , אבל אנחנו לא נשארים אדישים ולאחרונה הצטיידנו ושודרגנו במערכת חימום מאוד מתקדמת שתתן מענה סופר משופר
למערכת החימום שכבר קיימת במקום .
תודה רבה , ונתראה משמחות
אלון sera