אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   גן הפקאן   >   חוות דעת של hrr

חוות דעת על גן הפקאן

hrr
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview gallery
התחתנו בגן הפקאן, והחוויה שלנו הייתה הרבה מעבר למה שציפינו!!
כבר בשלבים הראשונים של התהליך, דרך הפגישות והשאלות, הרגשנו שאנחנו מתקדמים עם מקום מסודר ומקצועי. הדברים הוסברו בצורה נעימה וברורה, ונבנתה אצלנו תחושת ביטחון שיש כאן צוות שיודע ללוות זוגות בצורה רגועה, אחראית ומדויקת. המקום עצמו פשוט יפהפה.

העובדה שעשינו את החופה בחוץ ואת קבלת הפנים בפנים יצרה חוויה מאוד מיוחדת לאורחים – שטח גדול, מגוון, וכל הזמן עוד פינות יפות שמתגלות. הרבה אורחים אמרו לנו שהיה להם כיף להסתובב במקום, שכל פעם גילו אזור נוסף, ושיש המון מקומות יפים להצטלם בהם. זה נתן תחושה של אירוע חי, מעניין ולא שגרתי.

האוכל היה וואו אמיתי, ואחד הדברים שקיבלנו עליהם הכי הרבה תגובות. אורחים מכל הגילאים אמרו לנו שזה האוכל הכי טעים שהם אכלו בחתונות – גם בקבלת הפנים, וגם במנות עצמן. הכול היה טעים, מוקפד, בשפע, ומוגש בצורה מאוד נעימה. בר הקינוחים היה גולת הכותרת – הפטיסרי, הסינבון והמגוון הגדול גרמו לאנשים ממש להתלהב ולחזור לקחת עוד.

ביום האירוע עצמו הכול תקתק בצורה שקטה ומסודרת. הדברים זרמו לפי הלו״ז, בלי לחץ ובלי בלאגן, ואנחנו יכולנו פשוט להיות נוכחים, רגועים וליהנות מהיום שלנו.

בסופו של דבר הרגשנו שיש כאן מקום עם לב, מקצועיות וחשיבה אמיתית על הזוג ועל האורחים. אנחנו שמחים מאוד על הבחירה שלנו בגן הפקאן וממליצים עליו מכל הלב. הדס וראם 14.1.2026
תאריך קבלת השירות: 14/01/2026
אהבתי: האוכל – ברמה מאוד גבוהה, טעים, מגוון ושופע, עם אינסוף מחמאות מהאורחים. הצוות כולו – מלצרים, מנהלים, כולם אדיבים, שירותיים, נעימים ועם אנרגיה טובה. אוריין, היה איש הקשר שלנו בתחילת הדרך, קיבל אותנו בנעימות, עשה איתנו סיור במקום והסביר הכול בצורה ברורה וסבלנית. הוא היה זמין לשאלות, דאג שהדברים יהיו מסודרים ושנהיה רגועים, וגם לקראת האירוע עזר לנו לחשוב יחד ולקבל החלטות בצורה שקולה ונכונה. אריאל, אחראי המטבח, היה קשוב, סבלני ונוכח גם בתהליך וגם ביום האירוע עצמו, והורגש שיש יד מקצועית ואכפתית שמחזיקה את כל נושא האוכל. רגע קטן ומשמעותי עבורנו היה כשאחת האורחות ציינה במהלך האירוע שהיא רגישה לגלוטן, דבר שלא ידענו מראש. הצוות טיפל בזה מיד, ברגישות ובמקצועיות, ודאג לה בצורה מלאה. מאיה, מנהלת האירוע, ליוותה אותנו בפגישת ניהול שעזרה לנו להבין בדיוק איך האירוע עומד להתנהל ולדייק את הדברים שחשובים לנו. היא הייתה זמינה, קשובה ונעימה לאורך כל ההכנות, כולל נושא סידורי ההושבה, ונתנה פתרונות גם לדברים שחשבנו שלא אפשריים. ביום האירוע עצמו היא עבדה בשקט ובמקצועיות והייתה שם עד הסוף. והעיצוב – יפעת. יפעת הייתה עבורי הרבה מעבר למעצבת. היא הייתה קשובה, רגישה וסבלנית, וידעה להבין איך אני מדמיינת את האירוע גם כשעוד לא ידעתי לנסח את זה בעצמי. היא עזרה לי לדייק קו עיצובי נקי ואלגנטי, גרמה לי להרגיש שכל מה שאני חולמת עליו אפשרי, וגם ברגעים של חוסר ודאות – במיוחד סביב מזג האוויר – הייתה שם, התאימה את העיצוב והוסיפה מעצמה כדי שהכול ייראה נכון ויפה. המקום גם ככה יפה, והיא פשוט הפכה אותו לעוד יותר מדויק ומרגש. קיבלנו המון מחמאות על העיצוב, ובשבילי זה היה אחד החלקים הכי מרגשים באירוע.
מחיר: 375
הערות לגבי המחיר: דיל חורף
טיפ 1: לבוא פתוחים ולשאול שאלות- להסתובב במקום, להבין מה אתם רוצים, וגם אם אתם עוד לא סגורים – זה בסדר. האנשים שם עושים חתונות כל יום, אפשר וכדאי להתייעץ ולסמוך עליהם.
טיפ 2: לסמוך על הצוות- על מי שמנהל את האירוע, על מי שאחראי על האוכל, ועל אנשי ההפקה. כשסומכים – הכול הרבה יותר רגוע.
טיפ 3: בעיצוב- לא לוותר על יפעת. היא מכירה את המקום לעומק ויודעת להפוך אותו ליפה ומדויק בדיוק לפי הקו שלכם.
טיפ 4: פטריות חימום- עשינו חתונת חורף והוספנו פטריות חימום בחוץ, וזה שדרג מאוד את החוויה.
טיפ 5: אטרקציות- אנחנו הוספנו בובות ברחבה, וזה ממש הרים והוסיף שמחה ואנרגיה.
גן הפקאן

אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר