האולם השני שראינו בסבב ומיד ידענו שזה המקום שנתחתן בו! אולם מקסים, פסטורלי מעוצב ברמה גבוהה ורואים שחשבו על כל פרט! אוכל ברמה גבוהה, עכשווי וטעים, אחרי האירוע קיבלנו רק מחמאות ולא שמענו דברים שליליים (גם מהקהל המבוגר יותר שחששנו שפחות יתחבר לסגנון) ביום של החתונה הכל תיקתק ונהנו בטירוף!!!
מלבד כל זה מה שחתם סופית שנעשה שם זה השירות של מיכל אשת המכירות שעבדה מולנו. תמיד הייתה זמינה, נתנה מענה הכי מקצועי וגם ידעה לתת תשובות לכל דבר ולהוציא לנו חתונה בדיוק כמו שחלמנו!...
תאריך קבלת השירות: 16/04/2026 אהבתי: התחתנו ב16.04.26 ממש בתוך כל הבלאגן עם המלחמה באיראן ובתוך כל החוסר וודאות מיכל דאגה להרגיע אותנו לתת לנו תשובות ואפילו לשריין לנו תאריך נוסף אם נצטרך והחתונה תתבטל!
מהרגע שהיה שיח על אפשרות לקיום חתונות מיכל ישר יצרה איתנו קשרו והניעה את הכל כדי לקיים את החתונה בצוחרה מושלמת למרות מגבלת הזמן שעמדנו בה- שבוע לפני.
לא יכולנו לבקש מקום טוב יותר להתחתן בו הטיפ שלי: להתחתן בלאגו- ספציפית בדואאה!!! וכמובן לסגור עם מיכל