אם יש ספק אחד שבאמת הרגשנו שעשה לנו את האירוע – זה הקייטרינג של ניב ואורן. מהרגע הראשון שנפגשנו איתם היה ברור שיש כאן משהו אחר. לא רק מקצועיות, אלא אנשים עם לב ענק, סבלנות אינסופית ורצון אמיתי להגשים לנו את כל מה שדמיינו – ואפילו מעבר.
לאורך כל הדרך הם היו קשובים, זמינים, רגועים ומרגיעים, עם גישה כל כך נעימה שממש נתנה לנו שקט. כל שאלה נענתה, כל בקשה התקבלה באהבה, וכל שינוי טופל בצורה הכי זורמת שיש. הרגשנו שיש על מי לסמוך בעיניים עצומות – וזה שווה הכל בתקופה כזו לחוצ ה.
ביום האירוע עצמו הם פשוט התעלו על כל הציפיות. האוכל היה ברמה אחרת לגמרי – טעים בטירוף, מוקפד, יפה לעין ומלא מחשבה עד לפרטים הכי קטנים. לא הפסקנו לקבל מחמאות מהאורחים על האוכל, על השפע, על השירות ועל הצוות המדהים שלהם.
אבל מעבר להכל – מה שבאמת הופך אותם למיוחדים זה האנושיות. הם לא רק “ספקים”, הם אנשים שאכפת להם באמת, שנותנים את הלב שלהם, ושמרגישים שהם חלק מהאירוע. וזה בדיוק מה שהם היו עבורנו.
אם אתם מחפשים קייטרינג לחתונה או אירוע – זו הבחירה הכי טובה שתעשו...
אהבתי: שהם בני אדם לפני הכל! והכל היה פשוט מושלם! הגשימו כל חלום טיפ 1: תעשו טובה תיקחו את טארטן לא תתחרטו! ויותר מזה לא תספיקו לקבל מחמאות ולהרגיש בידיים הכי טובות שיש טיפ 2: אל תבזבזו זמן על ללכת לטעום אחרים אין להם מתחרים