אני רוצה להמליץ מכל הלב על טלי דאי.
כבר מהמפגש הראשון, עוד לפני שסגרתי את השמלה, הרגשתי שהגעתי למקום הנכון. הגעתי עם רעיון מסוים בראש, טלי זרקה כיוונים משלה, וביחד בנינו שמלה שפשוט הייתה הרבה מעבר למה שדמיינתי. כבר בפגישה הראשונה היא הצליחה להסביר לי בדיוק איך הכל הולך להיראות, וידעה למצוא פתרון לכל בקשה או מחשבה שעלתה לי.
מעבר לכישרון ולמקצועיות המטורפת שלה, טלי היא פשוט בן אדם עם לב ענק ואהבה אמיתית למה שהיא עושה. בכל מדידה היא השקיעה בלי סוף — סידרה, תיקנה, שינתה, דייקה, שמה סיכות שוב ושוב, והכל בסבלנות, בחיוך, באהבה ובמסירות שלא מובנות מאליהן. בתור כלה, זאת תחושה מדהימה להרגיש שמישהי כל כך מושקעת בך ובשמלה שלך.
כל מדידה איתה הייתה חוויה שחיכיתי לה. היחס היה אישי, נעים ואחד על אחד, ונתן לי תחושת ביטחון לאורך כל הדרך. בנוסף, היא גם הייתה מאוד גמישה בשעות, מה שהיה לי סופר נוח בתוך כל הלחץ והסידורים של תקופת החתונה — וזה ממש לא מובן מאליו.
סמכתי עליה בעיניים עצומות — וזה לא משהו שקורה לי מהר בדרך כלל.
והתוצאה? וואו. פשוט וואו. השמלה יצאה מדויקת לי מכל בחינה אפשרית — מחמיאה, מיוחדת, והכי “אני” בעולם. לא יכולתי לדמיין את עצמי עם שמלה אחרת. מהרגע הראשון הרגשתי שזה זה, ושאני בידיים הכי טובות שיש.
אם את מחפשת לא רק שמלה מושלמת אלא גם חוויה טובה, רגועה ומלאת אהבה בדרך — טלי היא הבחירה הכי טובה שיכולתי לעשות...
תאריך קבלת השירות: 04/05/2026 הערות לגבי המחיר: מחיר נוח והוגן