קיבלנו את סרטון החתונה באיחור של 40 ימים מהמועד האחרון לפי החוזה עם רומבה צלמים (למעלה מ4 חודשים אחרי החתונה). גם לא התחברנו לסגנון העריכה או לשיר שנבחר לעריכת סרטונים. בנוסף, קיבלנו את האלבומים חצי שנה אחרי החתונה (שלחנו את התמונות שבחרנו כיומיים-שלושה אחרי שקיבלנו תמונות לבחירה). היינו צריכים לרדוף אחרי החברה כדי לקבל מענה, והחברה לא פנתה אלינו מיוזמתה אף פעם כדי להסביר את האיחור המשמעותי. כאשר ביקשנו פיצוי הציעו לנו קנבס גדול שאין לנו צורך בו ולא הסכימו לפיצוי כספי כלל למרות הפרת החוזה, בטענה שחלק מהעורכים שלהם היו במילואים ולכן אין עילה לפיצוי לכאורה....
תאריך קבלת השירות: 15/10/2025 אהבתי: התמונות של הצלם אלכסי יצאו מהממות מחיר: 9,000 הערות לגבי המחיר: הנחה דרך סטודנטים נישאים הטיפ שלי: להכניס לחוזה סעיף שאומר מה קורה אם החומרים לא מגיעים בזמן. אחרת כל החוזה מיותר מסתבר.
נתחיל מזה שאנחנו מאחלים מזל טוב לזוג הצעיר, אכן היה עיכוב בקבלת החומרים לבני הזוג שנבע מכך שהייתה מלחמה כמו שכולם יודעים, העסקים נפגעו כמו גם אנחנו, עובדים שגוייסו למילואים,מעבדת וחדר עריכה שהיו סגורים בעקבות כך הם אלו שגרמו לעיכוב, יש המון "אי דיוקים" בחוות הדעת של בני הזוג לדוגמא:
ב31.12 פנינו אנחנו לחתן בהודעה ועדכנו שיהיה עיכוב בוידאו, כמו גם ב15.2 פנינו אנחנו מיוזמתנו כדי לעדכן.
בני הזוג קיבלו את הוידאו המוכן ויכלו לבצע בו מספר תיקונים כמו שכתוב בחוזה, הם רצו עריכה חדשה ללא כל סיבה מוצדקת, אך כל מה שעניין אותם זה פיצוי כספי מהתחלה ועד הסוף, אז בזמנים כאלו שהעסקים קורסים ועל אחת כמה וכמה עסקים בתחום הזה, צריך להיות קצת יותר סבלניים ולא לחפש לפגוע בפרנסה שגם ככה כבר 6 שנים מאז הקורונה בקושי קיימת לענף הזה.
וכל זה כי הם קיבלו את הוידאו באיחור של חודש ולא קיבלו פיצוי כספי כמו שהם דרשו, אני בטוח לכאורה שאם היו מקבלים פיצוי כספי אז לא היו כותבים תגובה כלל וכלל.