Mit4Mit
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   STRAVO | דניאל סטרבו צילום אירועים   >   חוות דעת של עופרי

חוות דעת על STRAVO | דניאל סטרבו צילום אירועים

עופרי
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
המלצה מכל הלב- תסגרו את דניאל!! הסיפור שלנו עם דניאל הנשמה הזה התחיל לפני שנתיים, סגרנו אותו אחרי שנפגשנו בזום וכבר מהשיחה הראשונה התחברנו לקלילות ולאווירה של דניאל ובעיקר כי אהבנו את תיק העבודות והתמונות הטבעיות !! בלי האפקטים החומים/אפורים שרואים אצל הרבה צלמים. עשינו איתו גם את הסייב דה דייט (בסרטון היילטס של החתונה הוא שילב לנו קטע מהסייב דה דייט וזה היה מטורף כולם התלהבו). ממש כיף היה שהגיע המון לפני הזמן ביום החתונה עם הצוות (ואיזה צוות וואו!!!) שזה ממש הרגיע ונתן תחושת ביטחון. בחתונה אין מה לדבר אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות שיוציא לכם את התמונות והרגעים הכי יפים! הוא שולח את החומרים ממש מהר וכמה שבועות אחרי החתונה קיבלנו את התמונות ואחרי עוד קצת זמן את הסרט בדרייב וצריך להוריד ולשמור אצלנו (הוא ציין בהודעה ששלח שיש להוריד את החומרים כי הקישור תופס לתקופת זמן מסוימת ועלול להימחק). כעבור כמעט שנתיים… גיליתי כי אין לי את הוידיאו של החתונה וששכחתי להוריד אותו למחשב וישר בפאניקה (ובכי רב) כתבתי לדניאל שמה הסיכוי שיש לו עדין את הוידיאו המלא. הנסיך עולם הזה ישב שעות לחפש לי אצלו את החומרים ולבסוף מצא והפך אותי להכי מאושרת שיש!!!!! מסקנה - כלכך חשוב לבחור באיש שירות נכון ומקצועי שתמיד יהיה כאן בשבילכם🩷 אין לי ספק שבאירוע הבא נסגור אותו שוב ומקווה שגם אתם🫶🏻...

כל הזכויות שמורות © Mit4Mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר