דיג׳יי לחתונה סוגרים אך ורק עם פיינאל דראם (ואם תצליחו לסגור עם עומר סיסו בכלללל)!!
מהרגע הראשון קיבלנו יחס מדהים, הרגשנו בבית, כל דבר שביקשנו והיינו צריכים - הצוות בא לקראתנו ועזר ונתן. הפגישות מוזיקה עם עומר היו פשוט תענוג, הוא הבין את הראש והווייב שלנו תוך רגע. היו לנו הרבה בקשות מגוונות, הרבה סגנונות והיה לנו וויז׳ן מאוד ברור, וסיסו פשוט הגשים לנו את החלום והוויז׳ן בצורה מושלמת. וביום האירוע לא היה אורח אחד!!!! שלא אמר כמה הדיג׳יי מדהים - צעירים, מבוגרים, כולם עפו על הווייבים והמוזיקה והאווירה. אפילו הצלמים והצוות נכנסו לרקוד מרוב שהיה מדהים. כל המילים בעולם לא יסבירו כמה אנחנו שמחים שבחרנו בפיינל דראם ובעומר סיסו. פשוט תודה!!...
תאריך קבלת השירות: 23/04/2026 אהבתי: היחס, הווייבים, באו לקראתנו בכל דבר שהיינו צריכים, סיסו הבין את הראש והווייב שלנו תוך רגע ופגע בול במה שרצינו.
והכי חשוב - באירוע עצמו - הייתה האווירה והרמה הכי גבוהה שראינו בחיים, כולם עפו על המוזיקה, אנשים לא הפסיקו לרקוד עד שנגמר האירוע.
קיצר אהבנו הכל :) טיפ 1: 1) דיג׳יי לחתונה לסגור אך ורקקקק בפיינל דראם. טיפ 2: 2) אם התמזל מזלכם לסגור את עומר סיסו - עופו על זה במיידי, לא תתחרטו!