את נתי הכרתי לפני כמה שנים בחתונה שהייתי בה ואני זוכרת שחזרתי ממנה באורותתת!! אף פעם לא קרה לי שהדיג׳יי כל כך תפס אותי, עברו כמה שנים ובן הזוג שלי הציע ותהיתי אם אולי הזיכרון מוגזם, אבל למזלי הייתי בחתונה נוספת שנתי ניגן בה, באותו הערב היה לי ברוררררר שנתי ינגן בחתונה שלי, ביום ראשון ישר שלחתי לו הודעה
הרגיש לי שזה באמת נסגר מהלב ואני יכולה להיות בראש הכי שקט
אז מעבר לכך שנתי הכי הכי תותח במה שהוא עושה, כל התהליך הרגשנו שחשוב לו להכיר ולהבין אותנו כדי שיוכל להתאים את הכל בדיוק לויז׳ן שלנו, הוא היה סופר מקצועי וזמין ופשוט נהננו מכל מפגש, ידעתי שגם אם הבחירות המוזיקליות שלנו פחות קלאסיות לחתונות הוא ידע איך להביא אותן בצורה הכי טובה ומה אפשר לומר? הוא התעלה על כל הציפיות שלנו!! האורחים ממש ממש התלהבו גם במהלך האירוע וגם אחר כך קיבלתי המון פידבקים שהמוזיקה פשוט הייתה מעולה ממש שימח אותי לשמוע שאמרו שהרגישו אפילו במוזיקה שזאת החתונה שלנו , וזה משהו שממש לא כל די ג׳יי יכול להעביר
נתי באמת הדי ג׳יי הכי מקפיץ שיצא לי להיות ברחבה שלו, מרגיש שהוא מצליח לגעת בכל הקהל מכל הסוגים גם הצעירים ביותר וגם המבוגרים...
אהבתי: אין די ג׳י שיודע להרים את הקהל יותר מנתי 😍 הטיפ שלי: לסגור מישהו שרקדתם ברחבה שלו