את נעמה הכרתי בכנס של אורבן ברייד ב2024, שנה!! לפני החתונה. משהו באנרגיה שלה ובכישרון שראיתי בעמוד האינסטגרם כבש אותי! נעמה כשמה- נעימה ברמות אחרות, רגועה, סבלנית, מקצועית ומוכשרת! מהניסיון שלי, פגישת הניסיון הייתה מאוד משמעותית, הכווינה אותי והרגיעה מאוד. ביום החתונה נעמה הגיע לאחר חבלה בגב ולמרות הכאב, היא לרגע לא נתנה לי להרגיש בזה, המסירות שלה הורגשה, היא הקדימה וחילקה את הזמן בצורה מושלמת (שזה כל כך חשוב באיפור-שיער !!!!) ואני כל כך מעריכה את זה בה! ולמרות שלא יכלה להשאר איתי לליווי, דאגה להחלפה וגם כאן, ידעתי שאני יכולה לשחרר ולסמוך עליה. תודה עליך !! אין כמו להיות מרוצה מבחירה שלי במיוחד ביום כזה אז מיליון תודה!...
תאריך קבלת השירות: 18/12/2025 אהבתי: אוהבת במיוחד את האדם המיוחד שהיא, את האווירה הרגועה והנעימה ואיך לא, את הכישרון. קיבלתי כל כך הרבה מחמאות, האיפור והשיער לא זזו (בתכלס יכלתי לוותר על הליווי חחח).
בנוסף, אהבתי לראות את העבודות באינטגרם על כלות!!! ולא רק על דוגמניות, בעיני זה הכי נותן פרספטיבה לכישרון (: מחיר: 3,600 הערות לגבי המחיר: לא זוכרת במדויק, וגם קיבלתי הטבה של ליווי מהיריד שהייתי בו! התמורה למחיר ממש משתלמת בעיני ואין אבל אין כמו לשלם לספק ולהיות שמחה מהבחירה בו וזה לגמרי קרה עם נעמה. הטיפ שלי: בעיני חשוב לא לוותר על חיבור אישי ורגשי (זה ממש חשוב במהלך היום הזה) ואם תרגישו אחד כזה עם נעמה, אל תחשבו פעמיים!