הכל התחיל שדיברנו טלפונית אחרי שקיבלנו המלצה על יוחאי המדהים והשיחה הייתה קלילה מצד אחד ומסבירה מאוד מצד שני. לאחר מכן נפגשנו אצלו בבית והכרנו גם את משפחתו המדהימה!!! שאל אותנו שאלות אלינו שהיו מרגשות במיוחד וגרמו לנו לדמוע לא מעט. אחר כך עברנו קצת לפן הטכני ונשם נפרדו דרכנו עד לחופה. כמובן שכל שאלה שהייתה לנו הרגיש לנו הכי בנוח לשלוח הודעה או להתקשר, תמיד הוא ענה ברוגע ובחיוך....
תאריך קבלת השירות: 08/05/2026 אהבתי: הדבר שהכי מאפיין את יוחאי זה שהוא תמיד מחייך ורגוע ומרגיש שהוא תמיד בשבילנו. החופה הייתה מרגשת כולם בכו מאושר. הליווי עם הגיטרה היה מרגש בצורה קיצונית והרגשנו בהופעה של עצמנו בקטע הכי טוב שיש. החופה התחילה את האירוע אך מרוב שהייתה חזקה וקדושה ממש הרגשנו שהתחושה ליוותה אותנו עד לרגע האחרון של החתונה ועד עכשו שעוד מתקשרים ושולחים הודעות להגיד גמה שהחופה הייתה הכי מרגשת שאנשים היו בה בשנים האחרונות.
בקיצור תושה רבה רבה היה מדהים ומרגש לגמרי עשית לנו את האירוע❤️ הערות לגבי המחיר: אין מחיר ליוחאי חברה שווה כל שקל! הטיפ שלי: הטיפ הכי חשוב שאנחנו יכולים לתת הוא- תסמכו על יוחאי אל תנסו לשנות כלום הוא פשוט תותח!!