מצאו את הספקים המומלצים ביותר
שירות לעסקים
בלוג להשראה
הטבות ומבצעים
נותני השירות
דף הבית
mitformit
להמשך גלישה באתר
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   רביד פלג - איפור ותסרוקות לכלות   >   חוות דעת של Rotem
שתף תמונה לסטורי

חוות דעת על רביד פלג - איפור ותסרוקות לכלות

Rotem
כתבתי עוד 2 חוות דעת
דירוג
מצוין
100 מתוך 100
נבדק
האותנטיות של חוות הדעת נבדקה
על ידי מערכת אוטומטית.
הכותב אומת
חוות הדעת נקראה על ידי מערכת האתר ובוצע אימות קבלת השירות בין הספק ללקוח.
*מערכת האתר אינה אחראית לתוכן חוות הדעת ואינה בודקת את עובדות המקרה.
חוות דעת חדשה
נכתב בשיחה עם בוט הואטסאפ שלנו
הכותב לא קיבל שירות מלא
חוות הדעת אינה מתייחסת לאירוע חתונה
נכתב על הבעלות הקודמת של העסק
מקצועיות
5
מתן שירות
5


זמינות
5
תמורה למחיר
5
review galleryreview galleryreview galleryreview gallery
רביד הייתה הבחירה הכי טובה שעשיתי בלי שום ספק!
ידעתי שאני רוצה צמות ופרחים בשיער ואיפור טבעי. הגעתי לרביד דרך המלצה של קולגה שלא הייתה פנוייה ומהסתכלות קצרה באינסטגרם שלה הבנתי שמצאתי את האחת שלי.
כבר בשיחת טלפון הראשונה הרגשתי שהיא מבינה אותי בלי שאני צריכה להתאמץ להסביר ושיש בה כל כך הרבה רגישות. היא הבינה בדיוק ממה אני חוששת ונתנה לי הרגשה שיש לי על מי לסמוך ושאיתה הכל יהיה בסדר (ובאמת כך היה).
בפגישת ניסיון הגעתי לרביד עם רעיונות אבל בלי החלטה מדוייקת מה אני ארצה לעשות, והיא כמו אמנית אמיתית הפכה את הדמיונות שלי למציאות. היא מוכשרת בטירוף ויודעת לעשות המון סוגי צמות (יותר ממה שידעתי שקיימות), ובסבלנות ואהבה היא הראתה לי מגוון אופציות ונתנה גם את הדעה והטאץ' האישי שלה.
ביום החתונה רביד הגיעה עם הרבה אנרגיות וחיוך גדול. הרגשתי שהיא כמו אחת המלוות שלי וגם כל שאר הבנות הרגישו שהיא אחת משלנו.
התוצאה הסופית הייתה טובה יותר מכל מה שדמיינתי לעצמי. הרגשתי כמו נסיכה אמיתית וכל מי שראה אותי שאל איך מצאתי מאפרת ומסרקת שכל כך מדוייקת לי. ראו את הנמשים שלי, האיפור החזיק עד סוף הערב (למרות שבכיתי והזעתי לא מעט) וגם התלתלים הצמות והפרחים לא זזו.
בקיצור אם את כלה שמתלבטת תעשי לעצמך טובה ופשוט תקחי את רביד היא תגשים את החלומות שלך ❤️
...
תאריך קבלת השירות: 16/04/2026
אהבתי: כמה ימים לפניי החתונה גיליתי שיש גל חום ביום החתונה ולא לקחתי ליווי. שלחתי לרביד הודעה מודאגת ולמרות שהיא לא הייתה פנוייה בעצמה היא ישר דאגה למצוא לי קולגה פנוייה שתגיע במקומה - טלחן. רביד דאגה להכל ונתנה לטלחן המקסימה תדרוך מלא.
מחיר: 3,100
הערות לגבי המחיר: לא כולל ליווי
הטיפ שלי: חלק מאד גדול מיום החתונה את תהיי עם המאפרת ומסרקת שלך, תבחרי מישהי שכיף לך איתה וגורמת לך להרגיש טוב עם עצמך. כמו רביד למשל.
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
עוד באתר
הקטגוריות
כלים באתר
הקטגוריות המובילות
כלים לעסקים
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
אודות | שאלות ותשובות | תקנון | צור קשר | לעסקים
כל הזכויות שמורות © mit4mit ltd
אודות   |   תנאי שימוש   |   נגישות   |   פרטיות   |   משרות   |   צור קשר
אפליקציה חינמית לתכנון החתונה


download from google play

download from apple app store
הקישור
הועתק
הוספת חוות דעת