הכל התחיל שרציתי חופה מיוחדת, שונה… אני מאוד מחוברת לדת ורציתי רב שיעביר את החופה בדרך רוחנית ולא סתם כמו כולם...
תאריך קבלת השירות: 12/05/2026 אהבתי: וואו, מאיפה להתחיל? התחתנו ב-12.5.2026 באולם קויה שבחולון. הבחירה ברב יוחאי הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שקיבלנו בחתונה.
הכל התחיל בפגישת זום שבה הוא באמת רצה להכיר אותנו.. מי אנחנו, איך הכרנו ומה מחבר בינינו, דיברנו מלא ואני והבן זוג שלי צחקנו שהתאהבנו עוד אחד בשנייה רק מהשאלות שלו. את כל הפרטים שסיפרנו לו הוא שזר בחופה בצורה עניינית, קולעת ומאוד מרגשת. הוא סיפר את סיפור האהבה שלנו בצורה שעירבה את הקהל ולא השאירה עין יבשה, ותוך כדי הדיבור הוא גם ניגן, מה שהפך את הכל להרבה יותר רומנטי ומיוחד.
יוחאי לא רק העביר את הטקס, אלא הסביר בקצרה את המשמעות הרוחנית של כל שלב (הטבעת, היין, הטלית, שבירת הכוס), כך שכולם היו איתנו ברגע. יש לו קול מושלם והוא שר את הברכות בצורה שפשוט חודרת ללב.
בדרך כלל אחרי חתונה מקבלים מחמאות על האוכל או האולם, אבל אצלנו כמות השאלות והמחמאות על הרב הייתה פשוט לא רגילה! כמעט כל אורח ניגש להגיד כמה החופה הייתה טהורה ומיוחדת. מחכה לוידאו כבר לראות את זה שוב. איזו זכות שזכינו בו, ממליצים עליו בלב שלם! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!!!!!! בהתחייבות ואפילו מגיע יותר, הפידבק הכי גדול בחתונה היה עליו הטיפ שלי: אם אתם מחפשים חופה שהיא לא 'עוד טקס' אלא חוויה רוחנית ומרגשת, הרב יוחאי הוא הכתובת. הוא הקדיש זמן להכיר אותנו לעומק כבר מהזום, השילוב של הדיבור שלו עם הנגינה והשירה המדהימה של הברכות יצר אווירה שאי אפשר להסביר במילים.