- מקום יפה מאוד עם המון צמחייה, נקי ומסודר - קיבלנו המון תגובות טובות על האוכל. הוא ברמה גבוהה עם נראות מדויקת ומקצועית. בנוסף, בטעימות הגיעו כל אנשי הצוות להכיר אותנו ולוודא כל דבר. לאורך הדרך לשף היה ממש חשוב שנהיה מרוצים, ניגש להורים באירוע ווידא שאכלו והסכים לכל שינוי שביקשנו. - ההתנהלות לאורך הדרך הייתה משפחתית ונעימה - הגישה מאוד אנושית, מנסה לעזור ובגובה העיניים. גם כלפינו וגם לבני המשפחה / חברים שלנו. - נתנו יד חופשית בכל הקשור ללהביא עיצוב והציעו עזרה בסידור על השולחנות.
המפיקה שלנו (אניטה): לא סתם מגיע לה חלק נפרד משלה. מה נגיד עליה? מפיקה מדהימה, אכפתית ומקצועית שאותה הכרנו כחודש לפני האירוע. הייתה זמינה להכל, בכל שעה! סופר מסודרת, נעימה, מצחיקה, הגדילה ראש והייתה עוד יותר פרפקציוניסטית מאיתנו! עברה איתנו על הכל ורשמנו יחד איתה את כל הבקשות שלנו (קטנות כגדולות) ויכולנו להיות בראש שקט שהן ייקרו בדיוק כמו שביקשנו. גם במהלך האירוע אניטה הייתה פשוט מטורפת - הספיקה להיות בכל מקום, עזרה למשפחה, למלווים, לנו! עשתה לנו צילומי סושיאל, דאגה שלא יתפספסו צילומים שחשובים לנו, הרימה לנו ברחבה ופשוט הייתה עוד אחת מהחברים!! זרמה עם כל בקשה והייתה כל כך נוכחת! הורגש מאוד שאניטה עשתה הכל מהלב ובאמת אנחנו, המשפחות והחברים התאהבו בה וקיבלנו עליה אינספור מחמאות. אין עלייך אניטוששש!!...
תאריך קבלת השירות: 11/05/2026 אהבתי: 1. אניטה המפיקה הטובה בעולם!
2. הנראות של המקום
3. האוכל טעים ונראה מעולה
4. איכות השירות לאורך הדרך מחיר: 495 הערות לגבי המחיר: 500 לאורח. מדרגה 1 - 495 ש״ח ב280 אורחים. מדרגה 2 - 480 ש״ח ב300 אורחים. הטיפ שלי: קחו את אניטה כמפיקה! המקום מהמם, אין צורך בעיצוב נוסף. תרשמו מראש את כל הדגשים שלכם ותעברו יחד עם המפיקים. אפשר גם לבנות על הגבעה כמקום לצילומים.