תומר הוא פשוט קלאס ומקצוענות ברמה אחרת!!!
הגענו אליו עם אתגר לא פשוט, בעלי מוזיקאי קלאסי (שחי בעולם של מוצרט ובאך) ואני כבדת שמיעה שחששה מאוד מווליום מוגזם ומחריש אוזניים.
תומר הרגיע אותנו מהרגע הראשון, קרא את הראש שלנו לחלוטין והוכיח שאירוע מטורף יכול להיות ג ם נעים ומאוזן.
על הרחבה היו אנרגיות מטורפות, מוזיקה שקלעה בול לטעם שלנו (סווינג, אלפיים, שנות ה80,90) והרמות משוגעות
הסאונד היה מושלם ואפשר למשפחה,למבוגרים ולחברים לשבת בנחת, לפטפט וליהנות מהאירוע כמו שצריך.
אני חושבת שאנחנו ממש לא זוג סטנדרטי ותומר עמד באתגר הזה בענק. הוא רגיש, קשוב, מבין מוזיקה ברמות הכי גבוהות שיש ומביא איתו רוגע מטורף לכל התהליך.
חד משמעית מומלץ, מי שלוקח אותו זוכה בענק 😍
וההמלצה של בעלי האהוב: תומר גרמזי הוא לא רק די ג׳יי מצויין הוא גם אדם טוב עם לב גדול. אני בעצמי מוזיקאי ומנהל מרכז למוזיקה והיה לי מאוד חשוב שהדי ג׳יי בחתונה שלי יהיה מקצועי, איכותי ויעשה מסיבה מטורפת ומשוגעת בלי להרוס לאורחים את האוזניים או להבריח את כל האורחים שלא רוצים לרקוד. אני מכיר טוב את התחום ולצערי יש המון תקליטנים שחושבים שהם אנשי מקצוע אבל הם בעצם לא מבינים כלום וכופים עליך את הסגנון שלהם. לשמחתנו פגשנו את תומר *שהוא לא רק מוזיקאי בלב ובנשמה ודי ג׳יי מקצועי מאוד אלא גם בנאדם קשוב ואדיב*. תומר קיים איתנו תהליך ארוך של הכירות ומחשבה רבה לגבי הטעם הייחודי שלנו, נתן לנו מקום ובנה פלייליסט מרים, משמח אבל לא גנרי ורגיל אלא הוא הצליח גם להשמיע את הקול והסגנון שלנו. זו לא הייתה ״עוד חתונה״ בזכות תומר, והרפרטואר המוזיקלי דיבר לכולם!אם אתם זוג שרוצה חתונה בלתי נשכחת, שמשמחת את כולם ושהמוזיקה בה היא באמת ברמה אחרת - אז רק תומר גרמזי....
אהבתי: היה קשוב ברמות על ומצא פיתרונות לכל בקשה. הבין את הראש שלנו ותוך שנייה השמיע לנו שירים בול הטיפ שלי: פשוט שפכו את כל המחשבות והחששות שלכם, תומר ימצא לכם את הפיתרון המושלם!