מאיפה מתחילים לתאר את החוויה שלנו עם רמי? האמת היא שזו כבר ה"חתונה השנייה" שלנו איתו! הפעם הראשונה שראינו אותו בפעולה הייתה בחתונה של אחות של הדסה, וכבר שם פשוט התאהבנו בו ובעבודה שלו, כך שהיה לנו ברור שהוא זה שיצלם גם אותנו.
מעבר לזה שהוא צלם בחסד שמצלם פשוט מדהים, מדובר קודם כל בבן אדם ובבעל מקצוע מהשורה הראשונה – באמת מבין הטובים שיצא לנו לראות.
רמי ליווה אותנו מהשנייה הראשונה ועד סוף האירוע במסירות מוחלטת. זה התחיל עוד הרבה לפני החתונה שלנו, בצילומי ה-Save the Date, כשהוא ממש לקח אותנו יד ביד, הדריך אותנו ונתן לנו להרגיש הכי בנוח בעולם (הוא אפילו עשה לנו את הצילומים האלה לגמרי על חשבונו!).
ביום האירוע עצמו הוא היה פשוט תותח. הצילומים יצאו ברמה הכי גבוהה שיש, הוא תפס כל רגע חשוב, והאנרגיות שלו היו מדבקות – כל האורחים פשוט עפו עליו.
רמי, היית ללא ספק הבחירה הכי טובה שיכולנו לעשות. תודה על מזכרת מושלמת לכל החיים! שגיב והדסה....
תאריך קבלת השירות: 24/05/2026 אהבתי: את המסירות לפרטים הכי קטנים ואת האהבה שלו למקצוע