החוויה שלנו עם חוות אלנבי הייתה פשוט מושלמת מהרגע הראשון! התחלנו את כל ההתנהלות מול דותן, שיש לו סבלנות אינסופית והוא היה כל כך אדיב ונעים, שכבר אז ידענו שיש על מי לסמוך ושזה אנשים שיהיה כיף להתנהל מולם. המקום עצמו מהמם בצורה לא רגילה והעיצוב היה בדיוק מה שרצינו. כל ההתנהלות מול האולם הייתה פשוט כיפית ומרגיעה – הם היו כל כך מסודרים ונעימים, והאוכל היה מעולה וברמה מאוד גבוהה. כל האורחים פירגנו בטירוף ועפו על המקום, השירות והאוכל.
דניאל מנהל האירוע הוא פשוט תותח על! הוא דאג להכל בצורה כל כך מסודת, נעימה ורגועה, החל מפגישת ההכנה, דרך סנכרון כל הספקים, ועד לחלוקת הזוהרים ברחבה וסידור המתנות לאורחים בסוף הערב. לא היינו צריכים לעשות כלום – רק להגיד לו מה אנחנו רוצים והוא פשוט תקתק הכל. זה הוריד מאיתנו כל כך הרבה לחץ ואפשר לנו לשחרר לגמרי, לא לדאוג מכלום ופשוט ליהנות מהחתונה שלנו בראש שקט. ממליצים מכל הלב!...
תאריך קבלת השירות: 12/05/2026 אהבתי: אהבנו במיוחד את השקט הנפשי שהצוות של חוות אלנבי ודניאל נתנו לנו. רמת הסדר שלהם פשוט מטורפת ולא הייתה לנו שנייה אחת של לחץ ששכחנו משהו, כי הם דאגו להכל מא' ועד ת'. מעבר למקום המהמם ולאוכל המעולה שקיבל עליו אינסוף מחמאות, אהבנו את הליווי הצמוד של דניאל שפשוט ניהל את האירוע ביד רמה, תמיד עם חיוך ורוגע, וגרם לנו להרגיש הכי נינוחים שיש.