השמלה שלי עברה ישירות מהמעצבת (המדהימה) לתופרת שעובדת איתה תמיד שזו קרינה, ומהרגע שהשמלה הגיעה אליה לא הייתי שקטה.
קיבלתי יחס לא נעים, כשהגענו לפגישה שקבענו חיכינו 40 דקות עד שהגיע תורנו והיחס היה קצר ולא נעים, כשראתה שאני לחוצה כי זאת לא השמלה שזכרתי התעצבנה ולא ניסתה להרגיע אותי, הייתה לא נחמד לאמא שלי. אחרי שעה וחצי שהכל עמד במקום שילמנו חצי מהכסף וקבענו לעוד חודש וחצי מדידה נוספת לסגור את הסוף של השמלה (התעקשה שלא כך עובדים אבל התעקשתי שאשמין עד אז).
לקחתי חופש ביום הפגישה שקבענו חודש וחצי מראש והיא שכחה ממני ולא הייתה מוכנה לקבל אותי - התעקשתי שלפחות תיקח לי מדדים והסתבר שבכלל אין מדדים - כלומר לא היה כתוב לה מידות. כעסתי ובמקום להתנצל ניסתה להצדיק את עצמה ולהאשים אותי (איראנים, חגים, למה לא בדקתי..)
הודעתי לה שעוד 3 ימים השמלה מוכנה, ואכן הגעתי שלושה ימים אחרי (אחרי שוידאתי 3 פעמים) למדוד ולקחת את השמלה, והיחס היה לא נעים - הגענו וניקו עלינו, אמרה לי השמלה שלך תלויה פה ורצתה שאלך למדוד לבד, אחרי דקות ארוכות שלא זזתי מהספה היא שלחה את העובדת שלה (שהייתה נחמדה מאוד) להסביר לי הכל. בסוף התוצאה הייתה טובה ולפחות זה כי לא הייתי רגועה בכלל, שילמתי לעובדת ונפרדתי לשלום - ואז מגיחה קרינה "רגע אל תתני לה ללכת היא צריכה לשלם!". העובדת ניסתה להגיד לה ברוסית ששילמתי אבל עד שקרינה לא ראתה בעיניים שלה את המזומן היא לא שחררה. פשוט חוצפה , עם עוגמת הנפש שקיבלתי מהסיפור הזה הייתי במקומה מוותרת על הכסף הזה. מביך מאוד....
תאריך קבלת השירות: 08/06/2026 מחיר: 1,000 הערות לגבי המחיר: רק תיקונים טיפ 1: ללכת לתופרת שאת סומכת עלייה ולא רק כי המעצבת המליצה טיפ 2: לקחת המלצות לתופרות, יחסי אנוש לא פחות חשובים ממקצוענות.