במילה אחת וואו. כמות המחמאות שקיבלנו על אסי היא אינסופית. מה וכמה אנשים אמרו לנו שהם רצו לשבת לנוח/ לנשום אוויר ואז הגיע שיר טוב כל פעם מחדש והם נשארו ברחבה. נאמר לנו שזו אחת החתונות הכי טובות שהיו בהם בשנים האחרונות! אמרו לנו שהמוזיקה הייתה ממש מגוונת ושזה היה מאוד אנחנו. המחמאות לא הפסיקו להגיע ואנחנו כלכך שמחים שזה בזכות אסי! הוא יודע לקרוא את הקהל, להרים ולעשות שמח! כלכך חיכינו לחתונה בגללו שאמרנו שגם אם איראן יגרמו לזה שהחתונה נדחית הוא הספק שאנחנו לא מוותרים עליו!!!תמיד אפשר למצוא זול יותר אבל זו אחת ההשקעות הכי טובות שעשינו לחתונה כי פשוט היה וואו. הרחבה הייתה מלאה, הייתי בטוחה שבשעה המאוחרת יותר כבר יותר ריק ואז גיליתי שעדיין יש המון אנשים שנהנו! כשהיינו בפגישה עם אסי גילינו שיש כאלה שלא מנגנים בלייב כמוהו וברגע שגילינו את זה הבנו שזה מה שאנחנו רוצים לחתונה שלנו. האופציה הדינמית שדייג׳י יקרא את הקהל ולפי זה ישנה זה מטורף וחשוב מאוד!איתו אפשר להמשיך את המסיבה עד השעות הקטנות של הלילה אם לא התעייפתם מהקפיצות המתמשכות של עצמכם.ידענו שלא משנה מה אנחנו בראש שקט שהוא מקצוען גם באיך הסאונד נשמע וגם במה הוא ישים והוא לגמרי קלע לנו לסגנון. (פרטים יבשים: התחתנו באולם אדמה באשדוד ב28.5.26)...
תאריך קבלת השירות: 28/05/2026 אהבתי: אסי נעים בכל התהליך, ממש יודע להתאים את עצמו אל הזוג בצורה הטובה ביותר
הוא מרגיע בנוכחות שלו ופשוט יודע להרים מסיבה מטורפת עד כדי שגם הבנים שרים טיילור סוויפט
איזה מסיבה מטורפת הייתה, בא לי שוב. מחיר: 11,000 הערות לגבי המחיר: סגרנו אותו מעל שנה מראש ב2025 לחתונה ב2026 הטיפ שלי: אם אסי פנוי בתאריך שלכם, קחו אותו בלי לחשוב פעמיים!!!