ואווווו מאיפה מתחילים? יום אחד בן זוגי, שהיום בעלי, התקשר ואמר "אנחנו חייבים מנהל אירוע", ואני פריק קונטרול שלא אוהבת לשחרר מיד סירבתי.בעלי המשיך להתעקש (ומזל) ואמר לי שהוא מצא את האחד שיצליח לנהל לנו את היום.מהשנייה הראשונה בשיחה עם איתי הבנתי שיש כאן משוגע כמוני, ששם לב לכל הפרטים הקטנים (והיו המון בחתונה שלנו) ובלי לחשוב פעמיים מיד סגרנו איתו.עשרות שיחות טלפון ופגישה בזום לא הכינו אותנו ללילה שלפני החתונה, שינוי בהנחיות פיקוד העורף ואזעקות מכיוון איראן... יחד עם איתי הבנו שממשיכים, מדברים עם האולם מתאמים ציפיות (אחרי שאיתי תדרך אותנו) ויוצאים לדרך. גם כשבבוקר החתונה קמנו לאזעקות איתי היה הקול המרגיע.מיד שהגענו לאולם הוא בא לעזור ממש כמו בן משפחה.הוא זה שדאג שיהיה לנו רגע של שקט בתור זוג שנייה לפני החופה ושנאכל רגע בנחת. הוא גם דאג שהתפריטים יהיו במקום, השתייה תגיע לבר ותחזור אלינו בסוף האירוע, שהעמדת מתנות לאורחים תעמוד ומה לא!! והוא גם זה שסגר איתנו בסוף האירוע את האולם, עד השנייה האחרונה הוא היה לצידנו כולל לשים דברים חזרה באוטו.אין לנו מילים לתאר את האדם שהוא, מי שלא בוחר בו מפסיד!!!!!...
אהבתי: מה לא? את היחס לכל פרט ופרט, את הזמינות, את הקול המרגיע, את העזרה בכל רגע והעצות המצוינות!!
ובעיקר את הנחת שהוא נתן לנו ביום הכי מטורף שלנו. הטיפ שלי: לא לחשוב פעמיים ולקחת את איתי איתכם כבר בשלב התכנון הראשוני של החתונה, כי אנחנו בטוחים שהוא היה עוזר לנו להוזיל המון עלויות.