נועה המושלמת – הבחירה הכי טובה שעשיתי בחתונה שלי! הגעתי לנועה דרך המלצות – גם מחברה טובה וגם ממאפרת אחרת שהייתה תפוסה בתאריך שלי והמליצה עליה בעיניים עצומות. היום אני מבינה לגמרי למה!...
אהבתי: בתור מישהי שלא מתאפרת ביום-יום, הגעתי עם המון חששות. פחדתי בטירוף שאראה "מחופשת" או עם טונות של איפור, אבל נועה פשוט קלטה אותי מהרגע הראשון. היא איפרה אותי הכי עדין שיש, והתוצאה הייתה פשוט מושלמת – הרגשתי הכי בנוח בעולם, מהממת, ובעיקר הרגשתי אני, פשוט בגרסה הכי זוהרת וטבעית שלי.
חוץ מהאיפור, נועה עשתה לי גם את השיער בצורה פשוט מושלמת! לאורך כל ההתארגנות היה איתה וייב מדהים, רגוע וכיפי, והכל זרם הכי בכיף ובלי שום לחץ – שזה בכלל לא מובן מאליו בהתחשב בזה שירד גשם ללא הפסקה כל היום.
בסופו של דבר החלטתי לקחת גם ליווי לאולם (למרות שבהתחלה לא רציתי), וזו הייתה אחת ההחלטות הכי חכמות שיש. נועה הייתה שם בשבילי, דאגה שהכל יישאר במקום, וזה היה שווה כל שקל. הטיפ שלי: אם אתן מחפשות ידיים מקצועיות, לב ענק ואת השקט הנפשי שלכן ביום החתונה – נועה היא לחלוטין הכתובת. מומלצת בחום ענק! ❤️