דקלה אהובתנו, האחת והיחידה,
את המסע עם דקלה התחלנו כחודש וחצי לפני החתונה. כבר מהרגע הראשון ידענו שאנחנו בידיים טובות- היא הפגינה מקצועיות, התלהבות, רוגע ובעיקר העניקה לנו תחושת ביטחון ונחת לאורך כל הדרך.
החתונה שהפקנו הייתה מורכבת ודרשה לא מעט תשומת לב לפרטים, ודקלה דאגה שהכול יתבצע בצורה מושלמת. החל מהתיאומים מול הספקים השונים שהבאנו, דרך מיקום מדויק של כל הציוד שהעמסנו, ועד לכל התוספות המיוחדות שבחרנו לשלב. באמת מהפרט הכי קטן כמו המתנפחים לבריכה ועד הדברים החשובים ביותר, כמו זר הכלה בחופה. הכול היה מדויק, מסודר ומחושב, בלי להשאיר מקום לטעויות.
אני באופן אישי לא טובה בלשחרר שליטה, ועם דקלה זה היה פשוט וקל מאי פעם. היא ניהלה את האירוע ברוגע מעורר השראה, עם חיוך ענק ותחושה מתמדת שלא משנה מה יקרה היא שם איתנו, יד ביד.
היה פשוט כיף. באמת. הרבה מעבר לכל מה שציפינו או דמיינו. אני מאושרת שבחרנו בצל החורש, ומאושרת עוד יותר שהכוכבים כיוונו את דקלה להיות המפיקה שלנו.
אינספור תודות מכל הלב. ואיזה מזל יהיה לכל מי שעוד יזכה לעבוד איתך בדרך לאירוע המרגש שלו. ❤️...
הטיפ שלי: לסמוך על דקלה מכל הלב, ולשחרר- יהיה מושלם.