את אור פגשנו ביריד כלות, וכבר בשיחה הראשונה היה בינינו קליק מיידי. לאורך כל ארגון החתונה היה לנו חשוב לבחור אנשים שאנחנו באמת נהנים להיות לידם, לא רק אנשי מקצוע מעולים, ואור היה בדיוק כזה. מהרגע שסגרנו איתו ועד יום החתונה הוא היה זמין לכל שאלה, התלבטות או התייעצות – גם כשהן בכלל לא היו קשורות לצילום. תמיד באהבה, בסבלנות ועם רצון אמיתי לעזור. הרגשנו שאנחנו מקבלים הרבה יותר מצלם, אלא אדם עם ניסיון, לב ענק ורצון אמיתי שיהיה לנו טוב. ביום החתונה עצמו הוא הגיע עם אנרגיה מדהימה, נעימה ומרגיעה, השתלב באופן טבעי עם המשפחות והחברים, וגרם לנו להרגיש בנוח מהרגע הראשון. הוא היה נוכח בכל רגע שצריך, אבל אף פעם לא הרגיש פולשני, וזה הפך את כל החוויה לטבעית, נעימה וכיפית....
תאריך קבלת השירות: 16/06/2026 אהבתי: אור פשוט יודע לעבוד עם אנשים. הוא הצליח להתחבר לכל מי שפגש – מהמשפחות ועד החברים – וגרם גם לאנשים שבדרך כלל לא אוהבים להצטלם להרגיש בנוח. אפילו במהלך האירוע כמה אורחים אמרו לנו כמה הוא מקסים וכמה נעים להצטלם איתו.
מאוד אהבנו גם את האיזון בין היעילות לבין הרגישות שלו. מצד אחד הוא תקתק את צילומי המשפחות בצורה מושלמת, ומצד שני אף אחד לא הרגיש שמזרזים אותו או מעמידים אותו בצורה לא טבעית. הוא פשוט יודע להוביל אנשים בנעימות ובחיוך.
כבר מהתמונות הראשונות שקיבלנו היה אפשר לראות את הכישרון, היצירתיות והעין המיוחדת שלו. אבל מעבר למקצועיות, מה שהכי בלט לנו היה הלב שלו. לאורך כל הדרך הרגשנו שאכפת לו מאיתנו באמת, לא רק כלקוחות. בסופו של דבר קיבלנו לא רק צלם מוכשר בטירוף, אלא גם בן אדם מדהים. אור הוא פשוט נשמה מהלכת. מחיר: 8,000 הטיפ שלי: אל תבחרו רק לפי תיק עבודות. בסוף, הצלם הוא אחד האנשים שתבלו איתם הכי הרבה שעות ביום החתונה, ולכן החיבור האישי חשוב לא פחות מהכישרון המקצועי. כשיש מולכם מישהו שאתם סומכים עליו, שמרגיע אתכם, מצחיק אתכם, זמין עבורכם וגורם לכם להרגיש בנוח – זה משפיע על כל החוויה.