רציתי להמליץ מכל הלב על הצלם המדהים שליווה אותנו. מהרגע הראשון הרגשנו שאנחנו בידיים טובות – מקצועי, סבלני, אדיב ועם יחס אישי וחם. לאורך כל הדרך הוא היה קשוב לכל בקשה שלנו, נתן תחושת ביטחון, ידע לכוון אותנו בצורה נעימה והוציא מאיתנו את הכי טוב שאפשר, גם ברגעים שבהם היינו קצת לחוצים.
במהלך יום הצילומים והאירוע עצמו הוא עבד עם חיוך, אנרגיות טובות והמון השקעה. היה חשוב לו לתפוס כל רגע משמעותי, כל חיוך, כל מבט וכל רגע מרגש, והתוצאה פשוט עלתה על כל הציפיות שלנו. התמונות יצאו ברמה גבוהה מאוד – חדות, טבעיות, מלאות רגש ומספרות את כל הסיפור של היום המיוחד שלנו.
מעבר למקצועיות, הוא בן אדם מדהים. הוא ידע להשתלב באירוע בצורה מושלמת, לגרום לכולם להרגיש בנוח מול המצלמה, ולהיות נוכח בלי להפריע. קיבלנו המון מחמאות מהמשפחה והחברים על ההתנהלות שלו ועל התמונות המדהימות.
גם לאחר האירוע השירות היה מצוין. קיבלנו מענה מהיר לכל שאלה, התמונות הגיעו בצורה מסודרת ובאיכות גבוהה, והיה ברור שהוא משקיע מכל הלב בכל לקוח. אפשר לראות שמדובר באדם שאוהב את מה שהוא עושה, וזה מורגש בכל תמונה ובכל רגע.
אם אתם מחפשים צלם שהוא גם מקצוען אמיתי וגם אדם נעים, אמין ואכפתי – אין לי ספק שזו הבחירה הנכונה. אנחנו שמחים שבחרנו בו ומרגישים שקיבלנו מזכרת לכל החיים מהיום הכי חשוב שלנו. תודה ענקית על הליווי, ההשקעה, הסבלנות והתוצאה המושלמת. ממליצים עליו בלב שלם לכל מי שרוצה תיעוד איכותי, מרגש ובלתי נשכח. אין ספק שעשית לנו זיכרונות שילוו אותנו כל החיים....
אהבתי: צילום מקצועי בחיוך ואהבה אין עליו בעולם הטיפ שלי: לבחור צלם נכון שזה כמובן יניב שעושה שמח ויודע לתפוס אותכם בפוזות קטלניות