זוגתי ואני הגענו לפגישה הראשונה בדירה של טל מור, וכבר מהרגע הראשון היה קליק. התחברנו לראש שלו, להבנה המוזיקלית, ליכולת להתחבר לטעם שלנו, לרעיונות המוזיקליים לערב המיוחל ולמקצוענות שהפגין. אבל יותר מהכול, התחברנו לתשוקה שלו למקצוע, ליחס החם, לנועם ולאנרגיות הנהדרות שהיו בפגישה. התחושה הייתה כמו לשבת עם חבר שמדבר על מוזיקה מתוך אהבה אמיתית, והכול באווירה כל כך נעימה וכיפית. כבר אז נוצרה אצלנו התחושה שאפשר פשוט לסמוך עליו – שהוא מבין בדיוק מי יושב מולו ושהוא יעשה הכול כדי לגרום לנו להיות מאושרים.
בסיום הפגישה הוא אמר שיש לו הרגשה שעוד ניפגש. האמת היא שניסינו לא להראות עד כמה התלהבנו, אבל בדרך חזרה כבר היינו כמעט סגורים עליו. למען הפרוטוקול וכדי להיות שלמים עם עצמנו, נפגשנו גם עם די־ג'יי נוסף. הוא היה מצוין – עם רזומה מרשים, ניסיון במקומות נחשבים, שליטה בפרטים, מוזיקה טובה ומקצועיות רבה. יצאנו מהפגישה ואמרנו לעצמנו שלא צפויה כאן נפילה, אבל דבר אחד היה ברור: נלך על טלמור.
פאסט פורוורד כמה חודשים קדימה – והגיע היום הגדול.
האמת היא שקשה לנו לשפוט את האירוע של עצמנו. אנחנו מאוד משוחדים. היינו בעולם אחר באותו ערב. אבל כבר כמעט שבוע שאנחנו מקבלים הודעות מחברים ובני משפחה שמספרים כמה נהנו, כמה האירוע היה מיוחד וכמה האווירה הייתה מטורפת. וכשכולם מדברים על האווירה, ברור שחלק משמעותי ממנה היה המוזיקה.
והמוזיקה עמדה בכל הציפיות – ואף הרבה מעבר לכך. החל מקבלת הפנים הנעימה, דרך כל הטירוף שעל הרחבה, ועד למעגל הסיום.
החברים שלנו כבר סביב גיל 40, וגם החברות של לירוני כבר לא ילדות. היה לנו חשש מסוים לגבי הרחבה, אבל בדיעבד התברר שהוא היה מיותר לחלוטין. הרחבה הייתה פשוט מטורפת. טלמור הצליח להרים את כולם, והם מצידם החזירו באנרגיות בלתי נגמרות. בדיוק כפי שתוכנן – מהרגע הראשון, שבו גם הדודות פיזזו ונתנו בראש עם ואלסים סוערים, ועד לשעות המאוחרות של הקרחנה וההשתוללות. אינספור אנשים החמיאו לו במהלך הערב ואחריו, וגם מי שלא אמר זאת במפורש – היה אפשר לראות על הפנים שלו כמה הוא נהנה.
אז מה נשאר לומר?
תודה שניגנת אצלנו. מבחינתנו היית בינגו מוחלט. עוד בחירה מדויקת אחת מתוך ערב בלתי נשכח.
תודה ❤️...
תאריך קבלת השירות: 11/06/2026