יוסי האחד והיחיד שלנו!!!! איזה טירוף אמאאאאאא רצינו לעצור לרגע ולהגיד לך תודה ענקית,מכל הלב,ממני ומבעלי.
מהרגע הראשון שדיברנו איתך ידענו שבחרנו נכון,אבל רק ביום החתונה הבנו עד כמה.היית הרבה מעבר לצלם היית חלק בלתי נפרד מהיום שלנו.עם האנרגיות המטורפות,החיוך שלא ירד מהפנים,המקצועיות, הסבלנות והיכולת לגרום לנו להרגיש הכי בנוח בעולם,הפכת כל רגע לחוויה אמיתית. בתוך כל ההתרגשות,של היום הזה, ידעת בדיוק איך להצחיק אותנו, להרגיע אותנו ולגרום לנו פשוט ליהנות מהרגעים הכי יפים בחיים שלנו. זה משהו שלא מובן מאליו, ואנחנו מעריכים את זה כל כך.
אין לנו ספק שהזיכרונות מהיום הזה יהיו כל כך מיוחדים בזכות הדרך שבה תיעדת אותם,ואנחנו כבר סופרים את הימים עד שנראה את השיגעון הזה.
תודה על הלב הענק, על ההשקעה בכל פרט קטן, על האכפתיות זכינו בך,ואנחנו כל כך שמחים שהיית חלק מהיום המאושר בחיינו.
מאחלים לך שתמשיך לשמח זוגות בדיוק כמו ששימחת אותנו. וכל זוג שיגיע אלייך יזכה זכייה גדולה. אז תודה על הכול! אוהבים אגם ואליה אלנדיב❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 17/06/2026 אהבתי: את האווירה המטורפת שזכינו לה לאורך כל היום!