אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   KOMODO - קומודו   >   חוות דעת של Gahl

חוות דעת על KOMODO - קומודו

Gahl
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview gallery
הכול התחיל בערך שנה לפני החתונה, מיד אחרי שסגרנו את המקום. שמענו כל כך הרבה המלצות על קומודו מכל כיוון אפשרי, ואמרנו לעצמנו שאנחנו חייבים להגיע לפגישה ולהבין על מה כולם מדברים.כשהגענו למשרדים גילינו מהר מאוד שקומודו היא לא עוד ספק בחתונה – היא משפחה. מהרגע הראשון הרגשנו בבית.הפגישה הראשונה שלנו הייתה עם עידן פרץ, ואחרי בערך דקה של שיחה הסתכלנו אחד על השנייה ואמרנו: "זה הדיג'יי שלנו". היה משהו באנרגיה, בביטחון ובמקצועיות שלו שפשוט גרם לנו להבין שאנחנו בידיים הכי טובות שיש.הסברנו לעידן שהאירוע שלנו הוא לא חתונה רגילה – מדובר בחתונת שישי צהריים שנמשכת כ-11 שעות, עם קהל מגוון והמון אתגרים בדרך. עידן ישב איתנו, הקשיב לכל פרט והסביר בדיוק איך הוא הולך לגרום לאנשים ליהנות, להישאר ברחבה ולהרגיש שהזמן פשוט טס. בדיעבד, הוא קיים כל מילה שאמר.כחודש לפני האירוע נפגשנו שוב, ובפגישה הזאת עברנו על הכול – סגנונות מוזיקליים, שיר חופה, שבירת כוס, כניסות, מעברים וכל פרט קטן שאפשר לחשוב עליו. יצאנו מהפגישה בתחושה שאין שום סיכוי להפתעות ושכל האירוע מתוכנן עד לרמת השלמות.באותה פגישה החלטנו להוסיף גם דיג'יי ונגן לאפטר ובחרנו את האלופים מוריס ומתן הגיטריסט והבוזוקי. אבל האמת? זה הרגיש הכי טבעי בעולם, כי כמו שאמרנו – קומודו היא משפחה, ומשפחה לא מחליפים.ואז הגיע יום החתונה.הכול עבד כמו שעון שווייצרי.עידן ניגן את החלק הראשון של האירוע ופשוט עשה קסמים. הוא קרא את הקהל ברמה שאי אפשר להסביר. כל שיר היה במקום, כל מעבר היה מדויק, וכל רגע הרגיש כאילו הוא נכתב במיוחד עבור האירוע שלנו. הרחבה הייתה מלאה, האווירה הייתה מטורפת, ואנשים פשוט לא הפסיקו לרקוד.מעבר למוזיקה, עידן שידר לנו ביטחון ורוגע לאורך כל היום. הוא כל הזמן דאג לנו, חייך אלינו, הרים לנו ונתן לנו להרגיש שאנחנו יכולים פשוט ליהנות מהרגע בלי לדאוג לכלום.אחרי החלק הראשון עברנו לאפטר הפרטי בחוץ, וגם שם עידן הצליח לקחת את כל הקהל למסע מוזיקלי אחר לגמרי. הווייב השתנה, האנרגיה השתנתה, ופשוט הרגשנו שאנחנו בתוך חוויה שלא רצינו שתיגמר.כשעה לאחר תחילת האפטר הצטרפו מוריס ומתן, ומאותו רגע התחיל משהו שקשה לתאר במילים. מוריס היה פשוט מדהים בעמדה, ומתן עם הגיטרה והבוזוקי הוסיף אנרגיה מטורפת שאי אפשר להסביר עד שלא חווים אותה.הם הצליחו להרים את כולם – צעירים, מבוגרים, חברים ומשפחה. אנשים שלא חשבנו שנראה על הרחבה רקדו כאילו הם בני 20. האנרגיות היו בשמיים, החיוכים היו בכל מקום, והתחושה הייתה שאף אחד לא רוצה שהמסיבה תיגמר.ותאמינו או לא – אחרי 11 שעות של מסיבה, עדיין היו אנשים שרצו להמשיך....
תאריך קבלת השירות: 19/06/2026
אהבתי: הרגשנו שיש לנו צוות שמבין אותנו באמת. המקצועיות, תשומת הלב לפרטים הקטנים, היכולת לקרוא את הקהל, האווירה המשפחתית והתחושה שכל אחד מהם נותן את הלב שלו בשביל שהאירוע יצליח. עידן, מוריס ומתן היו הרבה מעבר לספקים – הם היו חלק בלתי נפרד מהחתונה שלנו.
הטיפ שלי: אל תחפשו רק דיג'יי – תחפשו אנשים שאתם סומכים עליהם בעיניים עצומות. אנשים שידעו לקחת את החלומות שלכם ולהפוך אותם למציאות. אם אתם רוצים חתונה שאנשים ידברו עליה גם שנים אחרי, קומודו היא הבחירה הנכונה. בתור אחד שמבין במוזיקה ומגיע מהעולם הזה, אני יכול להגיד בלב שלם שלא הייתי יכול לבקש צוות טוב יותר לחתונה שלנו. תודה ענקית לעידן, מוריס, מתן וכל משפחת קומודו. הפכתם את היום שלנו למשהו שלא נשכח לעולם. ❤️
KOMODO - קומודו
לצפייה בעמוד העסק