כמעט חודש אחרי החתונה ועם כל הספקים המהממים שבחרתי יש אחד (מתוך 4) שאולי הכי ציפיתי לחוות. האנסמבל של איתי ארמון, להקה שיוצרת מוזיקה מקורית ומרגשת במיוחד, ניגנו בקבלת הפנים בחתונה של עמית ושלי ומאותו הרגע עד שבוע ושבועיים אחרי לא מפסיקים לדבר עליהם בסביבתי. לא יכולתי לחשוב על לפספס את המוזיקה שלהם ואולי רק בגללם יצאתי לקבלת פנים, היו לי חברים ובני משפחה שישבו/עמדו מהופנטים מהמוזיקה שלהם. אני רק מתבאסת שהחלטתי להכנס עם שיר ולא עם הלהקה.
ההתנהלות מול איתי הייתה מעולה, אחלה תקשורת וזמינות כמעט מיידית. דיברנו קצת על מוזיקה וכבר בשיחה השניה שלנו היו לו רעיונות איך לייצר קשר יותר חזק למקורות של המשפחה שלי ואליי, וזה הפך הכל להרבה יותר עוצמתי.
מצרפת לינק לקטעים שאהבתי במיוחד ועוד כמה תמונות מהערב שלנו https://youtu.be/O87hJv-iuiI?si=5hdsh-k5qZxRsNc6 https://youtu.be/GugHjU3AJ3s?si=2I-h52-aAnqrZHmZ...
תאריך קבלת השירות: 31/05/2026 אהבתי: דבר ראשון שהמוזיקה מקורית אבל הדבר השני והלא פחות חשוב זה שסיפרתי לאיתי +- מאיפה אני באה.. הם באמת נערכו לזה מוזיקלית והבינו מי הקהל. איזה אוירה אין לתאר מחיר: 8,000 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל הטיפ שלי: דיי להיות בסיסיים