אין לנו מילים להודות לרב שמחה! ❤️כבר מהפגישה הראשונה הרגשנו שאנחנו בידיים טובות. הרב שמחה ליווה אותנו לאורך כל הדרך בסבלנות, ברוגע ובחיוך....
תאריך קבלת השירות: 25/06/2026 אהבתי: בשל המצב נאלצנו לדחות את החתונה שלנו ממרץ ליוני, ובכל התקופה הזו הוא היה איתנו, הרגיע, תמך והיה זמין לכל שאלה. קיימנו שתי פגישות, ובכל אחת מהן הרגשנו את האכפתיות, ההקשבה וההשקעה שלו.
היה לנו חשוב שהחופה תהיה אישית ותשקף אותנו כזוג. בחרנו להקריא נדרים אחד לשנייה וגם להעניק טבעת אחד לשנייה, והרב שמחה זרם איתנו, ידע לשלב את הכול בצורה מכבדת, רגישה ונעימה, בלי לגרוע מהקדושה של המעמד.
החופה עצמה הייתה בדיוק כמו שחלמנו – קלילה, מרגשת, מצחיקה במקומות הנכונים ומלאת משמעות. היו לנו 120 אורחים, והרב ידע לקרוא את הקהל, להחזיק את תשומת הלב של כולם וליצור אווירה נעימה ומרגשת. קיבלנו המון
מחמאות מהאורחים, וכולם אמרו שהאורך של החופה היה פשוט מדויק – לא קצר מדי ולא ארוך מדי. אנחנו ממליצים עליו מכל הלב לכל זוג שמחפש רב אנושי, קשוב, מכיל ומרגש, שיודע להתאים את החופה לזוג שעומד מולו ולהפוך אותה לאחד הרגעים היפים והבלתי נשכחים של היום. תודה רבה, הרב שמחה, על שליווית אותנו בדרך הזו ועל חופה שלא יכולנו לבקש טובה ממנה הערות לגבי המחיר: הרב לא ביקש תשלום, אלא השאיר את זה לשיקול דעתנו כתרומה – דבר שמאוד הערכנו הטיפ שלי: אנחנו זוג מסורתי-חילוני, והיה לנו חשוב שהחופה תהיה אישית ותחבר גם את האורחים אלינו ולסיפור שלנו. לכן בחרנו להקריא נדרים אחד לשנייה. לפני החתונה ישבנו עם הרב, סיפרנו לו קצת עלינו, על מה שחשוב לנו ועל איך דמיינו את החופה, וזה עשה את כל ההבדל. אל תחששו לשתף את הרב ברצונות שלכם ולהכניס את האישיות שלכם לטקס – כשהרב קשוב ופתוח, אפשר ליצור חופה שהיא גם מכובדת ומרגשת וגם מאוד אישית, ואתם והאורחים תזכרו אותה עוד הרבה אחרי שהאירוע יסתיים. ❤