נונגו זה פשוט הבחירה הכי טובה שיכולנו לעשות לחתונה שלנו
מהרגע הראשון הרגשנו שאנחנו בידיים הכי טובות שיש הליווי היה מקצועי רגוע מדויק ואכפתי ברמות וכל דבר מהפרטים הכי גדולים ועד הדברים הכי קטנים טופל בצורה מושלמת
ביום החתונה עצמו פשוט הצלחנו לשחרר וליהנות באמת כי ידענו שיש מי שמחזיק את האירוע ודואג שהכול יתוקתק וזורם הכול היה מסודר וכל בקשה קיבלה מענה במהירות בסבלנות ובחיוך
מעבר למקצועיות המטורפת הראש השקט והכסף שהם חסכו לנו בהושבות ליאור ומיקה הם לב ענק אנרגיה טובה ותחושה שבאמת חשוב להם שהאירוע יהיה הכי מדויק ומרגש בשביל הזוג או כמו שהם טרחו להסביר כמה וכמה פעמים כשאתם בחתונה אנחנו הופכים להיות אתם בכל מה שקשור לניהול כאילו זה החתונה שלנו
אנחנו ממליצים עליהם מכל הלב לכל זוג שרוצה להגיע ליום החתונה רגוע בטוח ולפשוט דעת שיש מאחוריו אנשים שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות
תודה על הכול אתם אלופים ❤️❤️🫶🏻🫶🏻...
תאריך קבלת השירות: 04/06/2026 אהבתי: שבדקו איתנו את הכל לפני האירוע והדריכו אותנו על כל שלב בדרך ככה שהיינו מוכנים להכל וגם אם היה בלת״מ הם פתרו אותו מהר מאוד פשוט העברנו את השרביט והם ניצחו על המקהלה הטיפ שלי: לשחרר ולהינות מהאירוע ולשתות מלא מים לפני החופה