וואי וואי לא יודעים מאיפה להתחיל.. נבות הוא אדם מדהים, רגיש, שאמן של חתונות שהחזיק את טקס החופה שלנו בצורה הכי טובה שיכולנו לדמיין ולבקש.
כבר מהשיחת טלפון הראשונית הרגשנו קליק מיידי וידענו שנבות יחתן אותנו. קבענו להיפגש בכדי להכיר עוד ונבות הכניס ואירח אותנו בביתו הנעים. היה לנו חשוב להבין את העומק של הטקס היהודי, ונבות הסביר לנו שלב שלב וחיבר אותנו למהות של הייחוד שקורה בטקס החתונה. יצאנו מהפגישה מחוזקים ומחוברים יותר אחד לשניה ולמהות של החתונה
נבות תמך וחיזק אותנו בתהיות והחששות שלנו ועזר לנו לסמוך עוד, להרפות ולקבל את מה שיהיה (איזה שיעור חשוב לטקס ולחיים)
מעבר לרב המדהים שהוא, הוא גם חבר טוב ומלווה רוחני את הטקס עצמו הוא העביר עם המון רגישות, עומק, הומור ושירה מקודשת שחיברה את כל הקהל ואותנו לקדושה שנינו באים ממשפחות חילוניות לחלוטין ונבות הנגיש את הטקס היהודי בצורה שכולם יכלו להתחבר ולהבין..
אחרי החתונה דיברנו בטלפון, השיחה עזרה לנו לעבד עוד את טקס החתונה. זה הרגיש שחשוב לו לעשות את האינטגרציה איתנו ולהזכיר לנו שוב ושוב את המהות של למה התחתנו ומה זה אומר בכלל אנחנו חודשיים אחרי החתונה ומרגישים שנבות נכנס לנו עמוק ללב כרב, חבר ומלווה
אינסוף הודיה ואהבה לאיש הזה...
אהבתי: אם אתם מחפשים רב שמשלב שירה ונגינה מרימה ומרגשת
מחובר למהות, לעומק ולסודות של החופה