Mit4Mit
אין אורחים בלי כיבוד🍪

האתר משתמש בקבצי קוקיז לשיפור חווית הגלישה.

המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות.

דף הבית   >   נותני השירות   >   רחלי לוי מאפרת ומסרקת כלות 💍   >   חוות דעת של אופירה

חוות דעת על רחלי לוי מאפרת ומסרקת כלות 💍

אופירה
מאכזב

review gallery
גרוע ביותר
נתחיל מזה שהיא איחרה בשעה!!!!!

התארגנו בוילה ענקית עם חלל ענק בסלון.
היו 3 מסרקות/מאפרות, של הכלה, שלי (אמא של הכלה), ושל אמא של החתן.
הכנו 3 עמדות לסידור עם 3 מראות מראות גדולות והיתה אוירה מהממת של שמח, אבל רחלי לא הסכימה להכין אותי ביחד איתן כי טענה שיש לה הפרעות קשב וריכוז ולכן הכניסה אותי לחדר צדדי וקטן, סגרה את הדלת, ניתקה אותי מכל האוירה השמחה שהיתה בסלון ולא הרשתה לאף אחד להיכנס.

אחר כך, התחילה לעבוד על התסרוקת.
אני מתולתלת מאד עם הרבה שיער, (כמובן ששלחתי לה צילומים שלי לפני גם מלפנים וגם מאחור וכמובן שהיא אמרה שהיא מתמחה בתלתלים), מה שהתברר כממש ממש לא!!!

אחרי שאיחרה בשעה שלמה,
היא ככל הנראה לא רצתה לעבוד קשה ולכן הציעה לי ״להגדיר״ את התלתלים שפחות מסודרים כדי להתאים אותם לתלתלים הטבעיים שכן מסודרים.
סמכתי עליה כבעלת מקצוע וקיבלתי את הצעתה.
היא עשתה לי בייביליס רק בחלק מהתלתלים וכשהיא ״סיימה״ לעבוד לי על השיער זה היה נראה זוועה!!!!
היא בעצם עשתה לי כמו כיפה על הראש של תלתלים עם בייביליס, הקוטר של הבייביליס שלה לא היה בקוטר של התלתלים הטבעיים שלי וזה היה נראה כאילו הנחתי חתיכת פאה על התלתלים הטבעיים שלי.
זה היה נראה נורא!
זה היה נראה כמו שני סוגי שיער!
זה היה נראה כמו כיפה כמו פיס של פאה על הראש!
אמרתי לה שאני לא מרוצה ואני רוצה שתעשה לי את כל השיער ולא רק מעטפת,
ואז היא התחילה עם שלל תירוצים
תירוץ ראשון- היא ניסתה לומר לי שזה מה שאני רציתי. עניתי לה שזה מה שהיא המליצה ואני סמכתי עליה אבל זה נראה זוועה!!!
תירוץ שני - היא אמרה שאין מה לעשות ושאין לה זמן והיא ממהרת. אמרתי לה שהיא זו שאיחרה לי בשעה שלמה ושלא הגיוני שהיא אומרת לי עכשיו שאין לה זמן.
תירוץ שלישי - היא אמרה לי שיש לי קשרים בשיער והיא לא יכולה לעבוד ככה. וממש לא היו קשרים (ספויילר המסרקת המהממת של הכלה הצילה אותי בסוף ועשתה לי תסרוקת חדשה בכל השיער עם הייביליס בקוטר מתאים בול).
תירוץ רביעי - היא אמרה שחלק מהשיער שלי עדיין לח ולכן לא יכולה לעשות אותו.

בקיצור השאירה אותי עם חצי תסרוקת
וגם מה שעשתה היה עם בייביליס בקוטר ענק שלא מתאים לשיער שלי ולא היה לה בייביליס בקןטר מתאים.
לא מבינה איך מסרקת מסתובבת רק עם בייביליס אחד?

אחרי זה היא היתה אמורה לסרק ולאפר את הבת הצעירה שלי אבל דרשה שקודם כל נסגור תשלום.

אמרתי לה שאני לא חושבת שאני צריכה לשלם לה 750 שח על תסרוקת שהיא לא עשתה לי ושאני לא מרוצה ממנה, אבל היא התעקשה שהיא עשתה לי תסרוקת.
תסתכלו בתמונה שמצורפת ותחליטו בעצמכן אם זה נחשב לתסרוקת.
ניסיתי להתמקח איתה על התשלום עבור התסרוקת אבל היא הסכימה להוריד רק 200 שח ודרשה שאשלם 550 שח עבור ״התסרוקת שעשתה״.
אמרתי לה שאני מוכנה לשלם מחיר מלא אבל שתסיים לי את התסרוקת ושתעשה לי את כל השיער, אבל היא אמרה שלא יכולה, שוב חזרה על שלל התירוצים, ופשוט סירבה לסיים את התסרוקת ואמרה שזה מה שהיא יכולה לעשות, והשאירה אותי עם חצי תסרוקת.

באמת שבחיים לא נתקלתי בדברים כאלה ובחוצפה כזאת.

אמרתי לה שתסיים את העבודה על הבת הצעירה שלי ואז נסגור תשלום, אבל היא לא הסכימה, ופשוט סרבה להמשיך לטפל בבת שלי עד לקבלת התשלום.
באופן הזה שבו היא מחזיקה את הטיפול בבת שלי כבת ערובה, וגם כבר היינו קצרים בזמן לקראת מפגש חתן כלה, וגם לא רציתי לריב ביום הזה, פשוט שילמתי לה מה שדרשה כדי שתסכים ברוב חוצפתה להמשיך לטפל בבת שלי.

בשורה התחתונה
רחלי מי שמתיימרת להיות מסרקת מקצועית לכלות, לא יכולה להרשות לעצמה להוציא אמא של כלה עם חצי תסרוקת, לא יכולה להרשות לעצמה לעשות חצי עבודה ולא יכולה להרשות לעצמה להוציא לקוחה לא מרוצה.

תראו את התמונות שצירפתי ותשפטו בעצמכן.

לא ממליצה עליה בכלל
היא היתה לא מקצועית, לא שירותית ולא נעימה בכלל.
אהבתי: כלום תראו את התמונה כן כן , זו לא טעות, זה האחרי לא הלפני זה אחרי שהיא ״סיימה״ את התסרוקת ולא הסכימה להמשיך אותה ולסיים את כל השיער כי מבחינתה היא סיימה. הזוי!!!!!!
מחיר: 550
הערות לגבי המחיר: אחרי הנחה של 200 שח עבור חצי תסרוקת