הכרנו את בר בקטנה מכמה מסיבות ששמענו אותו מנגן בהן, וכבר אז אמרנו לעצמנו: איזה מטורף יהיה להביא אותו לחתונה שלנו. ידענו שהוא יודע לעשות מסיבה כמו שאף אחד אחר לא יודע, ובסופו של דבר זה הדבר הכי חשוב בחתונה – שהרחבה תהיה באוויר.
כשנפגשנו איתו הבנו שמדובר במקצוען אמיתי. הוא ידע לכוון אותנו בדיוק למה שאנחנו רוצים וצריכים, היה זמין לכל שאלה, הרגיע אותנו לאורך כל הדרך ונתן לנו תחושת ביטחון מלאה.
ואז הגיע יום החתונה… ורק אז הבנו כמה מזל היה לנו שסגרנו את בר. הוא עשה לנו את החתונה הכי מטורפת שיכולנו לבקש! הרחבה הייתה מלאה בלי הפסקה, האנרגיות היו בשמיים, ועד היום אנשים לא מפסיקים להגיד לנו איזה דיג’יי מטורף הבאנו ואיך הוא פשוט שיחק אותה בגדול.
אנחנו היינו – ועדיין – האנשים הכי מאושרים בעולם. בר, תודה ענקית על ערב שלא נשכח לעולם! ❤️...
אהבתי: אהבנו במיוחד את היכולת של בר לקרוא את הקהל ולהפוך את הרחבה למסיבה מטורפת מהרגע הראשון ועד השיר האחרון. השילוב בין מיינסטרים, טכנו וטראנס היה פשוט מדויק ולא שגרתי – הוא ידע לשלב בין הסגנונות בצורה יצירתית וטבעית, הרבה מעבר למה שרגילים לשמוע אצל דיג’יים אחרים.
מעבר למוזיקה, האנרגיות שלו היו מדבקות, הרגשנו את החיבור שלו אלינו ואל הקהל לאורך כל הערב, וזה בדיוק מה שהפך את החתונה שלנו לחתונה מטורפת שכולם עדיין מדברים עליה. הטיפ שלי: החתונה עוברת הכי מהר בעולם כאילו הייתה רק כמה דקות אז תהנו מכל רגע