מהרגע שהגענו הרגשנו שאנחנו בידיים טובות, הגענו אליהם אחרי התלבטות שהייתה לנו במקום אחר והתאהבנו במקום ככה שביום למחרת כבר חתמנו על חוזה! המקום מהמם, הכל מדויק לפרטים הקטנים, מרגיש גן אירועים מעוצב ברמה גבוהה עם המון צמחייה, אוכל ברמה יוצאת דופן (אנחנו כל פעם מחדש מקבלים מחמאות שזה האולם עם האוכל הכי טוב שיצא לאורחים שלנו להכיר). מעבר לזה, גיא המנהל אירוע שלנו היה מקסים וזמין, פתח איתנו קבוצה בווצאפ מהמפגש הראשוני, מענה שוטף לכל שאלה ונתינת תחושה שאנחנו בידיים טובות. ביום עצמו הרגשנו שהכל מתוקתק ברמה גבוהה, שירות מאה ממאה, ממליצים לכל זוג שמתלבט ברמה שאנחנו מחכים להזמנה לחתונה באולם הזה :)...
תאריך קבלת השירות: 25/05/2026 אהבתי: אהבנו את השירות היוצא מן הכלל, ביום האירוע הבנו שהשירות היה מטורף ושכל דבר קטן שהאורחים והמשפחות שלנו ביקשו נענה בשניה בין אם זה המלצרים, הברמנים או המנהלי אירוע.
אהבנו שלחופה היה איזור משלה מוקף בצמחיה, ולא כחלק מהאולם (התחתנו במאי)
אהבנו מאוד את האוכל, כשהגענו לפגישה ראשונית נתנו לנו לטעום מהקבלת פנים (משהו שבאולם אחר לא נתנו לנו), והתהבנו באוכל בטעימות ברמות! כיף לדעת שיש את הנחת מהצד הזה.
סגרנו את הבר שעובד עם האולם ומאוד ממליצים, יחס ושירות מעולה! הטיפ שלי: אם איכות ושירותיות חשובים לכם, אלכנסדר זה המקום.