אמיר היקר,
רצינו להגיד לך תודה ענקית על האירוע המדהים שעשית לנו. מהרגע הראשון היה כיף לעבוד איתך – היית מקצועי, אדיב, בגובה העיניים ותמיד עם חיוך על הפנים, וזה נתן לנו המון ביטחון.
בחתונה עצמה עלית על כל הציפיות שלנו. האווירה הייתה מטורפת, ידעת בדיוק לקרוא את הקהל ולהרים את כולם, ואנשים לא הפסיקו להחמיא על המוזיקה ועל האנרגיות.
אבל מעבר לזה שאתה דיג'יי מצוין, אתה גם בן אדם מדהים. היחס החם, הסבלנות והאכפתיות שלך הפכו את כל החוויה להרבה יותר נעימה וכיפית.
אנחנו מאוד שמחים שבחרנו בך להיות חלק מהיום הכי חשוב שלנו, ואין לנו ספק שנמליץ עליך לכל מי שמחפש דיג'יי מקצועי, איכותי ואדם שכיף לעבוד איתו.
בסוף, אנשים אולי לא יזכרו כל שיר שהתנגן, אבל הם תמיד יזכרו איך גרמת להם להרגיש. ואם לשפוט לפי הרחבה ולפי החיוכים שלא ירדו לאנשים מהפנים, השארת חותם שלא ייעלם מהר.
תודה על הכול, היה לנו פשוט מושלם! ❤️...
תאריך קבלת השירות: 26/06/2026 אהבתי: התקשורת הייתה מאוד פתוחה, קלילה, ואכפתית
אמיר התאים את המוזיקה לסגנון שלנו, זרם עם הרעיונות שלנו ודייק מאוד בביצוע
בנוסף במהלך האירוע קרא לנו לעלות לבמה ונתן לי (החתן) לשחק טיפה עם הדיסקים בעמדה הערות לגבי המחיר: לא זוכר את המחיר המדויק, אבל אני כן זוכר שהייתה התגשמות לכיוון שלנו והמחיר כן היה מאוד שווה הטיפ שלי: אם הגעתם לאמיר, תישארו איתו. אין לכם מה להמשיך לחפש