אורי שילה האחד והיחיד! אחרי התאוששות קלה, מרגישים את החובה לכתוב לך קצת מתחושותינו. התחושות הן רבות, ההודיה על הערב המדהים שהיה לנו וההודיה על כך שבחרנו בך! מכולם! להיות זה שמנחה את טקס ברית הזוגיות שלנו, את החופה שאותה דמיינו וחלמנו כל כך הרבה זמן. אין מאושרים מאיתנו שבחרנו בך! ידענו שהחופה תהיה מרגשת, אבל לא ידענו עד כמה. תודה לך בראש ובראשונה על ההקשבה, ההכלה, הרגישות, קריאת השטח והסטואציה והבנה של איך הדברים צריכים להיראות ולהרגיש.
תודה שידעת להפוך לנו חלום למציאות ולהגשים לנו את טקס החופה בדיוק כמו שדמיינו. חופה מיוחדת, מלאה ברגש, באהבה הדדית, עם הומור שנון ומדויק. התגובות על החופה לא איחרו להגיע, הלוואי והיינו יכולים להראות לך קמצוץ מכל מה שרשמו לנו.
הפחד הכי גדול שלנו היה שלא נצליח לעשות את זה, שנתרגש מידי, שנפשל, שמשהו לא יקרה כמו שדמיינו והחופה- פשוט התעלתה על כל דמיון.
לא פשוט לעשות חופה לזוג גאה, עוד יותר לא פשוט לעשות את זה כשמדובר בשני צדדים דתיים ובנוסף לכל זה אותי הבריידזילה הראשית על הראש שלך. אבל, אחרי הפגישה הראשונה שלנו שבה הבנו שאנחנו נמצאים בידיים הכי טובות שיש, ידענו לשחרר לקחת נשימה עמוקה, לסמוך על התהליך עלייך וכך היה- התהליך, החיבור, החופה- מעל ומעבר לכל דמיון.
אנשים משתפים אותנו שהרבה זמן לא היו בחופה שהשקט המופתי מצד הקהל הוא זה שאפיין אותה, הדמעות של כולם לא איחרו לצאת וידעת לעשות את זה כמו שרק אתה יודע.
היה לנו חשוב שמי שמחתן אותנו גם יכיר אותנו, ידע מי אלו עידו ומתן ויזקק ל25 דקות בדיוק 3 שנים של זוגיות ואהבה טהורה- ועשית את זה!
הלוואי והצלחנו להעביר כאן ולו במעט את התחושות את התודה הענקית שמגיעה לך את החיבוק מאיתנו ואת זה שאנחנו ממליצים לכל זוג בישראל- שאתה הוא זה שתחתן אותם, אתה ולא אחר. אוהבים אותך מאוד מודים עליך ועל הבחירה בך...
תאריך קבלת השירות: 07/07/2026 אהבתי: הכל היה מדויק אלינו, הכרת אותנו לפני זה והיה לך חשוב לדעת מי אנחנו, הכנה מקדימה, חיבור לכל מה שקורה וידענו שיש על מי לסמוך והרגישות כמובן שתמיד הייתה! הטיפ שלי: לא לוותר ולהתחתן רק עם אורי שילה האחד והיחיד!