הביקורת הזו הולכת להיות ארוכה, כי אני באמת לא יודעת איך הייתי מתחתנת בלעדיהם. וכמה שהיא תהיה ארוכה, היא עדיין לא תספיק כדי להעביר את כמות התודה והאהבה שאנחנו מרגישים כלפי המפיקים הטובים בעולם 🤍
מהרגע הראשון, דרך כל ההכנות, הספקים, המשימות הקטנות והבירוקרטיות שאני באופן אישי פשוט סובלת מהן 😅 ועד ליום האירוע עצמו ואפילו הרבה אחריו - הם פשוט היו שם. זמינים, אדיבים, סבלניים ומקצועיים בדיוק באותה מידה לאורך כל הדרך, כשהם הופכים הכל לכל כך פשוט. (וחשוב לציין שהתהליך שלנו איתם התחיל שנה לפני מועד האירוע!!!)
ביום החתונה הרגשתי שאני יכולה פשוט להיות על ענן. לא לחשוב, לא לדאוג, לא לנהל ולא לבדוק. ברמה הכי אמיתית שיש - הייתי אורחת בחתונת החלומות של עצמי.
וזה ממש לא מובן מאליו. זו הייתה הפקת שטח מורכבת ולא פשוטה בכלל, והם פשוט הצליחו להגשים לנו את החלום בדיוק כמו שדמיינו אותו.
לאורך כל התהליך הרגשנו שאנחנו עובדים עם חברים. אנשים שמדברים איתנו בגובה העיניים, שעוצרים כל הזמן לשקף לנו איפה אנחנו עומדים, מה קורה ומה השלב הבא. הרגשנו באמת שחשוב להם. לא רק "לעשות את העבודה", אלא שהחתונה הזאת תצא בדיוק כמו שאנחנו חולמים. היה להם חשוב בדיוק כמו שלנו היה חשוב.
ואולי הדבר שהכי חיזק לי את התחושה הזאת הוא שכמעט כל ספק או איש מקצוע שפגשנו לאורך הדרך אמר לנו את אותו הדבר, שהם מעולם לא פגשו מפיקים שכל כך נעים לעבוד איתם. אנשים שעושים הכול בנחת, ברוגע, בכבוד ובשלום, בלי הלחץ והגישה שלפעמים פוגשים בתחום הזה.
אני מאוהבת בהם. באמת.
לא יכולתי לדמיין את כל התהליך הזה טוב יותר ממה שהם עשו אותו. בתוך שגרת החיים העמוסה שלי, הם פשוט אפשרו לי ליהנות. ליהנות מהדרך, מההכנות ובעיקר מהיום עצמו.
יש משפט שגם אנחנו וגם ההורים שלנו חזרנו עליו שוב ושוב:הם אפשרו לנו להיות אשכרה אורחים בחתונה של עצמנו אבל דאגו שהחתונה תהיה בדיוק, אבל בדיוק, כמו שחלמנו.
אין לי מספיק מילים להמליץ עליהם. באמת שזכינו 🤍...
הטיפ שלי: לסגור את ריו. טיפ משנה חיים.